onsdag 20 januari 2010

här packas det

Imorgon eftermiddag ska vi åka till Stockholm igen. Den här helgen ska vara kräk och feberfri har vi bestämt och allmänt bara väldigt trevlig.
Sen ska vi nog åka vidare till Gävle jag och Milo. Hälsa på mormor och morfar som idag har kommit hem från sin semester. Blir kul och skönt. Marcus ska ju till Gbg och Bingolotto på söndag så det passar sig ju utmärkt att vi andra två åker uppåt så jag förhoppningsvis får sova några välbehövliga extra timmar och Milo träffa familjen där lite mer.
Det här dansäventyret är väldigt roligt och spännande fortfarande men tar en del på mina krafter som nog aldrig återhämtade sig riktigt efter hysteriska hösten.
Nåväl.
Jag gnäller inte, för så länge något är kul så är det ju det iaf och får kosta lite extra! Ser mycket fram emot att få se quickstepen LIVE på fredag. Hoppas min mamma och pappa kan komma och vara med lille killen då. Skulle vara guld. Annars finns andra lösningar.
Nu ska den här tröga skallen vaggas in och bort på kudden. Milo sover i sin säng och jag hoppas han ska göra det ett tag till.

God natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Din blogg är bra, du är duktig och en bra mamma!!
Njut av livet och strunta i alla skitpratare. . . .lycka till, m

Madde (maddepladder) sa...

Håller tummarna att du återfår lite krafter snart! Låt din familj passa upp på dig lite när du är där ;)

Kram

/M

Anonym sa...

Kul med Stockholm igen, och en frisk weekend dessutom! Ser fram mot fredagens quickstep och hoppas att kameran kan zooma in dig lite också bland publiken. Dom var lite bättre på att visa publik i fredags tyckte jag.
Kan väl vara trevligt med några Gävledagar sedan för dig och Milo, när nu ändå Marcus är iväg också.
Förstår att dansen tar även på dina krafter eftersom M måste träna en hel del, men så länge något är kul så funkar det ju ändå. Allt roligt fixar man ju alltid.
Hoppas att ni sovit riktigt gott i natt och att du packat klart, så det bara är att traska iväg till tåget när det blir så dags.
Ha det gott, kram från Maggan1

cissie sa...

Klart ni ska komma upp till Gävle!!! :-) Måste ju få se framstegen killen gjort. Och drick en latte eller två med dig :-) Jag är leeedig hela veckan, så hoppas ni stannar ngr dagar.
kram *Håller tummarna inför imogon kväll*