torsdag 21 januari 2010

förhandstitt


Så här såg det ut när Marcus tog sina första hopp i quickstepen för en dryg vecka sedan mitt i rumbaträningen. Tror det kommer se bättre ut imorgon, men jag kan lova att vi redan då var mycket impade jag och Milo.

8 kommentarer:

Rebecca sa...

Hej Jonna,

Jag satt precis och tittade på Kattis och Company. Jag måste bara gå in och skriva till dig en liten hyllning till din Marcus. Hans förmåga att dela med sig om det fruktansvärda ni varit med om samtidigt som han ärligt berättar om sin känsla kring Gud då och nu. Jag blir så otroligt rörd av det han säger. Du måste vara så otroligt stolt över honom! Ni finns alla tre med i mina böner. Jag hoppas livet behandlar er väl och ger er de välsignelser ni förtjänar.

Jag tittar i morgon och håller tummarna för Marcus :)

Kram Rebecca

Maria sa...

Imorgon gäller det igen;-) Lovar jag ska kolla och rösta om han sköter sig;-) Ser fram emot en trevlig fredagsunderhållning. Kram

Anonym sa...

Ps hur har de gått för ditt jobb

Åse Ohlsson sa...

Hej JONNA !!!

Så go Milo är varning på honom när han kommer upp i tonåren hihi .
Hoppas de går bra för Marcus i kväll håller tummar o röstar såkalart .

Sen hoppas jag du får en trevlig tid med familjen o skönt att få lite avlastning ,

Många varma kramizar från Åse !!

Anonym sa...

Hej!
Hörde din Marcus på radion imorse i Gbg angående Italiensk fotboll. Han är för rolig :-) Jag höll tummarna förra veckan och ska göra det ikväll igen. Tycker han var riktigt bra för att ändå vara amatör. Inte alla som vågar.... Tack för att han vågar. Du vet väl lika väl som jag att bakom en framgångsrik man står en kvinna..... Tack för din blogg, jag är själv småbarnsmamma så det är lite extra kul att gå in och läsa. Vill gärna att du går in på en annan blogg om en mamma som kämpar hårt för att få vara kvar här på jorden.
Jag snubblade in på den i början av veckan och den grep tag om mitt hjärta hårt.
Gå in och läs: http://annajansson73.blogspot.com/


Här har jag satt in pengar idag.

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2189


Sprid gärna detta vidare till så många du kan / Johanna

Thess sa...

Yeij! Go Marcus! (Och hoppas denna helg i huvudstaden blir betydligt bättre än den förra)

Anonym sa...

Hej, valde "på spåret" ikväll framför let´s dance och jag måste bara få säga att jag gillar dig väldigt mycket (och även din man)! Ni var otroligt duktiga och jag önskar er allt gott! Följer din blogg, har själv en jämngammal son som eran Milo och jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma. Kvällshälsningar från Maria i Göteborg

Lena sa...

Så fint din man dansar! Ett nöje att se honom (skulle helst vara med dig).