tisdag 5 januari 2010

TV

Såg precis klart Collision, en brittisk miniserie om en seriekrock och människorna i och runt den. Säger bara: Så jäkla bra! Vad de kan, britterna! Douglas Henshall som spelade polisen som skulle undersöka det hela var klockren. Mer av honom tack.
Nu ska jag zappa lite bland kanalerna, fundera på vad jag ska ha på mig på fredag, glädjas åt de goda men lätt chockerande nyheterna som mottogs idag och sedan lägga mig för att sussa sött.
God natt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Har inte sett Collision, maken ser på något musikprogram från Nashville, och det måste han ju få.
Jag är övertygad om att du har något snyggt på dig som vanligt, du är ju snygg i vad du än tar på dig har jag upptäckt! Är du medveten om att du är vacker? För det är du! Men nu får du inte bli högfärdig och det tror jag inte heller att du har tendens att bli!
Du skriver att du ska glädjas åt de goda, men lätt chockerande nyheterna som mottagits idag - herre min je vad nyfiken jag blir på vad det kan vara. Jag kräver absolut inget svar av dig, du måste få ha din integritet, men tillåter mig ändå att få bli en hel del nyfiken!
Natti och kramar från Maggan1

Anonym sa...

Länge sedan en sådan bra serie sändes./Karin

Marie sa...

Hej Jonna!
Vill bara säga hur mycket jag uppskattar din blogg. Är in och kollar en sväng varje dag. Har inga åsikter och goda råd utan uppskattar bara att läsa om någon som upplever och känner många av de saker jag gör med småbarnsliv, sömnbrist, relationstrassel, "So you think you can dance" och som nu "Collision. Tack!

Anonym sa...

Hej! Skall du till Stockholm? Du är snygg i allt! Du är snygg!När folk börjar tävla om bästa Tv-program o favoritförfattare är lite ensidiga. Ogillar deckare, får väl göra det då. Smaken är ju olika. Såg Förnuft o känsla o studerade kläderna sederna. Annars mest nyheter drama o DVD.
Kallt som bara den här men bara klä på sig o pulsa i snön.
Du har bott länge i Norrköping känner till stan lite, lika tråkig som Borlänge nu tar det hus i helv. men det är den.
Ha en trevlig dag, pulkadag med barnen . Sköt om ER alla tre. kram

Åsa sa...

Ser faktiskt också fram emot fredag kl 20,00. Kommer att sitta bänkad framför TV'n. ÄR ganska såld på Let's Dance.

Du är en så fin tjej, och du kommer stråla vad du än har på dej!

ÄR himla nyfiken på de trevliga nyheterna, kommer det en uppföljnig?

Kram Åsa

Anonym sa...

Själv älskar jag Morden i Midsumer eller hur de stavas, fast de är ju märkligt att byn ff är kvar haha

Hanna sa...

Jag har inte sett Collision, men jag håller med dig om att britterna kan det här med tv. Jag är helt frälst i Lewis just nu, jag älskar hans och Hathaways relation.