fredag 15 januari 2010

RÖSTA

Glöm inte att ikväll rösta på Marcus och Helenas heta rumba.
Telefon: 099 414 11 SMS: Skicka MARCUS till 72 400

Han ska alltså dansa min hjälte. Och hur, när, var och varför kräkssjuka eller vad det nu var, än smittar så har det gått över två dygn sen sista kräkningen, han har ävldigt bra handhygien och separat loge så Ok, kan vi nu inte bara hoppas att han orkar sig igenom koreografin med ett sexigt leende och kan ta sig vidare till nästa vecka guickstep, som ni inte får missa :-)

Nu ska jag ta hand om en sjuk Milo...

5 kommentarer:

Gunilla sa...

Så klart att jag ska rösta på MARCUS, mig kan han inte skylla på i alla fall om han inte går vidare. Jag har redan gjort vad jag kan för det. LYCKA TILL!

Anonym sa...

Han är en kämpe, din Marcus! Hörde honom i morse när TV4 ringde upp honom.. Han mådde bättre men stark lät han inte. Han hade dock rätt inställning, åka ut genom "walk over"...NÄ NÄ NÄ..Dansa skulle han!! Så härligt.. vi vill ju ha honom kvar och nu gott folk; NÄR MARCUS NU ORKAR SÅ STÄLLER VI OCKSÅ UPP GENOM ATT RÖSTA:=)
Synd att lilla Milo blivit sjuk:=(
Mycket kramar till er alla/Tuvstarr

Anonym sa...

Självklart röstar vi ikväll på Marcus. Han är en strong en som ger sig i kast med tävlingen trots att han haft kräksjukan! Fantastiskt. Men det är rätt inställning, man ska inte ge sig!
Hoppas verkligen Milo kvicknar till snabbt också, och att han får i sig pyttesmå portioner med vätska kontinuerligt.
Kram till er alla tre och till Marcus ett stort Lycka till!
Maggan1

Brittis sa...

Klart vi röstar på Marcus. Hoppas att han orkar. Håller tummarna för dig också.

Anonym sa...

Röstat och klart! Kul att Helana och Marcus gick vidare till nästa vecka. Det gick ju riktigt bra! Och efter en sån hemsk vecka Marcus haft och så orolig Helena måste ha varit för hur det skulle bli! En riktigt stark prestation!
Hur går det för liten Milo? Har det lugnat sig? Har febern gått ner? Hoppas på lite info om lille gullego pojken!
Hoppas du klarar dig nu från det här eländet.
Kram till er alla tre från Maggan1