onsdag 27 januari 2010

tack och bock

Tack för alla spatips förresten! Ska kolla in dom allihop.
Sen gäller det bara att betsämma vart och med vem.
Trevliga "dilemman" båda två.

Någon som testat spa på båt? Finns det sånt och är det något att ha?

Här i Gävle har vi snöyra. Lite orolig för vår resa mot Stockholm som vi skjutit på tills imorgon. Räcker ju att det snöar i Norge för att tågen här ska påverkas.
Aj aj, bådar inte gott detta...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jonna! Har inte läst Jennys svammel,och bryr mig inte om att leta upp den. Skrattar åt "rara tjejen" jag tror du är trevlig och så men ordvalet visar på en något äldre feminist som är helt ute o cyklar. Hon har fått feminismen om bakfoten i alla fall. Strunt i henne. Hoppas nu kan komma iväg till Stockholm Marcus längtar efter er. De varnar för snöstorm här där vi bor det slipper nog ni. Åk tidigt kolla på nätet hur det ligger till ta mat med o blöjor.. Glömde det en gång när jag åkte med min dotter. Gissa hur min ljusa klänning såg ut o medlidande blickarna (hoppas jag)från medpassagerare Men vi kom fram och det gör ni också till pappa så han blir glad o hela familjen får vara tillsammans det är det viktigaste för er alla tre.
Spa på båt vet jag inget om finns säkert om du letar på nätet. Ktama MILO-go. Hej så länge.

Carro sa...

Hej

Sara sa...

Jag kan upplysa om att tågen norrut inte gick alls idag på eftermiddagen, och inte satte kära gamla SJ in några ersättningsbussar heller... Om det går att skjuta på resan till fredag f.m skulle jag nog rekommendera det!

Anonym sa...

Jag har ingen erfarenhet av spa på båt. Anledningen är enkel, jag gillar inte båtturer om jag kan slippa. Visst, jag åker båt till Åland, Finland, Gotland, Danmark, Bornholm – men bara om jag ”måste”! Tyvärr har jag väl haft oturen när jag rest med färjor att det varit mycket fylla ombord, även vid turer mitt på dagen. Jag är inte absolutist, tycker det är trevligt att ta ett glas vin eller så ibland, men ”näst intill råfylla” gillar jag inte. Har annars sett väldigt trevlig reklam från Tallink om spa ombord på deras färjor, ser väldigt mysigt ut, men jag är lite tveksam. Men det är min uppfattning.
Vi har också haft snöyra sen lunchtid och det vräker fortfarande ner och blåser som f-n. Maken skottade för 2 timmar sedan, men det syns inte.
Vill också kommentera ang att tågen norrut inte gått från i eftermiddags. Pga en personolycka vid Karlberg runt halv fem (om jag minns rätt) stoppades all trafik till och från Stockholm, men vid 18-tiden rullade tågen precis som vanligt och gör så fortfarande. Inga varningar om inställda tåg för morgondagen finns ännu. Men åk tidigt, ta med extra att äta och dricka, blöjor och kläder har du ju redan med dig, så det är säkert lugnt. Även om du kollar på nätet innan du åker från dina föräldrar, så är det inte säkert den infon stämmer med verkligheten (egen erfarenhet :-( ). Även om det står att tåget är försenat så kanske det inte är det! (Å naturligtvis tvärt om). Trevligt för er med några dagars hotellvistelse igen med hela familjen samlad. Bra för er alla tre! Är du med på fredag bland publiken?
Ha det gott! Kram Maggan1

Anette sa...

Hej! Jag har åkt med Cinderella och de har ett jättebra spa som jag kan rekomendera. De har Kerstin Florians produkter som jag tycker om. Det finns bra info på Vikinglines hemsida.
Kram Anette

Anonym sa...

Hinner inte med i svängarna men här kommer ett sent spatips till
http://www.sandvikgard.com/spa.html
Underbar mat och lagom stor anläggning med både inne och uteaktiviteter. Bra behandlingar!
Dessutom inte så långt från dej!
Kram!
trasselelin