lördag 23 januari 2010

liten snabbtitt ut

I Gävle nu. Bastat, ätit och Milo sover. Kan inte finnas bättre uppladdning inför sänggåendet som nu väntar.
Igår var kul! Jag och bror A var på plats och såg Marcus och Helena steppa fram och vidare till nästa vecka. Så roligt! Erkännas bör att jag var skitnervös för framtiden innan. Quickstepen var inte riktigt så kvick som jag hade önskat men Marcus gjorde sitt bästa just där och då och därför var och är han det -BÄST!
Alltid.
Liksom Helena bara är så superbra som partner och lärare.
Nästa vecka är det paso doble som gäller och då får han ge uttryck för lite, ja, annat än skratt och leende i alla fall. Dags för det nu.
Sen är ju det mesta gjort i uttrycksväg tror jag.

Bror och jag satt vid första raden bord, alltså väldigt bra till för att synas i TV, men trots det fick jag löpande rapporter att det inte var ett spår av mig någonstans. Så ni ska veta att även om det inte syns så försökte jag verkligen hälsa, smygvinkade som en liten tok så fort jag fick syn på en kamera men det ville sig inte.
Fast det är tanken som räknas och det är där vi får lämna det.

Hoppas ni har en bra helg och får sova lika gott som jag (positivt tänkande, oh yeah!) i natt.
Puss.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Du syntes väldigt bra precis i början av programmet, du och brorsan din var de första jag såg! Ni var så fina så!
Marcus gjorde bra ifrån sig, det är bara att fortsätta i samma stil!
Kram: Sonja från Valbo

Anonym sa...

Ha en skön helg i Gävle, jag tolröstade på din Marcus, en sådan charmig kille får bara inte åka hem än.
Godnattkram
Maria

Anonym sa...

Hej! Såg dig inte . Marcus var jättebra o även Helena.
Klaga inte på Qicksteppen den är svår han gjorde ju sitt bästa som du skriver. Paso doble huvudsaken Marcus har kul det gäller ju inte livet. En av domarna står för ickeleende.Men han är rolig. . Ikväll skall Bingolotto slås på. Tänka positivt jadå o sluta räkna steg trevlig fortsatt helg. Krama MILO.

Anonym sa...

Visst såg vi dig i publiken.. precis som Sonja i en tidigare kommentar skrev här:=) Du såg så glad ut, Jonna! Och bra plats hade ni också.. Din Marcus och Helena var jättebra, mycket personligt program, ur-charmiga är de:) Vad juryn har för åsikter bryr vi oss mindre om. Kul iaf om M. & H. är kvar så länge som möjligt, det är för deras skull jag sitter där på fre-kvällen:)
Och den dagen de inte är med längre går inte livet under för det, men det är himla kul så länge det varar:) SÅ NJUT !!!
Marcus kommer att medverka (och beröra oss)i andra sammanhang som den duktiga, engagerade författare och krönikör, talare mm. han är!
Ja måste bara höra honom i Bingolotto ikväll... jag som aldrig spelar eller tittar på det.. har köpt en bingolott idag:=) Tänk om jag skulle vinna också!
Skickar massor med positiv energi till dig, Marcus o lille Milo:)
Ha en trevlig vistelse hos mor och far!
Kramar fr Tuvstarr (i hemstaden:))

Anonym sa...

Såg dig och din bror vid några tillfällen och dina hälsningsförsök och ditt glada ansiktsuttryck. Att ni inte syntes mer var Davids fel. Tror han hade sin ”golvmarkering” precis framför er i kameravinkeln. Säg till honom nästa gång att han ska ta ett steg framåt eller bakåt så du syns bättre om du sitter vid samma bord ;-)
Quickstep är ju inte någon lätt dans, att förflytta fötterna i snabb takt och på rätt sätt. Men visst gjorde Marcus och Helena det bra! Verkligen! Och så hade hon ju varit sjuk i veckan också, jättebra jobbat av dom. Vi röstade rejält härifrån. Hon verkar jätteduktig, trevlig och glad!
Paso doble, är inte det en rätt allvarlig dans uttrycksmässigt? Men den är nog också ganska krävande tempomässigt, eller blandar jag ihop den med någon annan? Får kolla lite på You tube och se om dom har några pasodoblar där man kan kolla in.
Hoppas du är med nästa vecka också, är säker på att Marcus uppskatta din närvaro under sändningen. Men det kanske inte går att fixa varje gång, det vet bara ni själva ju.
Hoppas du fick sova gott i natt och att ni haft en bra dag tillsammans med de dina i Gävle.
Kram till er från Maggan1

24 år och snart pappa sa...

gävle. nån timme från hudiksvall :)

Louise sa...

Jag spelade Binglotto idag enbart för att Marcus skulle vara med, och det var inte bara Lotta som blev tårögd när han läste dikten om Dante, han är grymt bra din Marcus

Kram Louise

marie sa...

hej
Vill bara tala om att din kille Markus är duktig han utvecklar sig och är en duktig pratare.Och de framträdande på dansen med hjärtat skrivmaskinen vilken klass han är duktig vad rädd om er.

Anonym sa...

Hej Jonna. Jag tänkte bara fråga, hur gör du för att lägga in youtube-klipp i bloggen? jag får det inte att funka, bara länkar eller stillbilder :(

Anonym sa...

Hej,
Jag tycker Marcus var bra och förstår inte varför han fick så låga poäng, fast det kanske är teknik och sånnt som jag inte ser. Men charmpoäng och glädjespridarpoäng tycker jag han borde få.

Kul att ni alla tre (4 med Helena) är så mycket med på resan. Måste ju vara mycket roligare så.

:)

Ha en fin dag
/My

Anonym sa...

Skönt att läsa din fina possitiva kommentarer. Blir det för mycket av en viss M är det ju byta kanal. Vilket jag inte gör eftersom jag tycker om att lyssna på och även se honom. Skulle vara så stolt.

Kramar i massor från Luleå