lördag 9 januari 2010

stockholm by lördag

Så har man landat lite efter premiärkvällen i Let's dance. Jag tror jag var mer nervös än någon annan och när vakter stoppade mig på väg till toa i reklampausen var verkligen inte olyckan långt borta.
Men jag höll mig och såg Marcus dansa igenom sin dans helt galant. Så skönt! Är verkligen sjukt stolt. Så stiliga de var. Det är inte många dagar sen vi skulle dansa lite hemma och han stakade sig i starten, osäker på med vilken fot, vart, först. Då blev jag nervös.
Nästa vecka är det rumba och rumpa som gäller. Blir till att skaka den senaste järnet varje dag nu så att det lossnar lite. Häng gärna med då igen.
Imorgon ska vi hemåt. Då har vi bott på hotell i ett par dagar, något som börjar bli en skön vana. Frukostarna är bäst. Milo älskar äggröra och baguette och somnar nästan direkt vi kommer upp på rummet igen. Nästa vecka blir det till att åka tillbaka och då hoppas jag på badkar för killens skull.

Ha en trevlig lördag!
Och stort TACK till er som röstade på Marcus igår. Vi får hjälpas åt att se till det bli några veckor till. Minst.
Kram!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt att Lets dance har börjat igen. Tycker du har anledning till att vara stolt.

Du får fråga efter badkar vid bokningen.

Kram Eva

Eva sa...

Åh, jag som missade första programmet igår.
Jag får se till att titta på fredag istället.

Anonym sa...

Hej!
Jodå, det röstades må du tro! Och vi ska titta varje program. Synd bara att vi inte fick se dig i rutan.
Fick du din spadag? Håller med om att frukosten är härlig på hotell+
lakanen!
Kram till er alla tre!
Birgitta å Nyfikne Herrn

Anonym sa...

Kan tro att det var en nervös tillställning igår kväll. Och bli stoppad av vakter! Undrar bara why? Får man inte gå på toa där? Tur att du kunde hålla dig så att du såg Marcus fina första-dans! Jättetjusigt! Han var jätteduktig! Och han till och med log mot kamerorna och publiken, det är en konst under sån press som det måste ha varit att kliva ut på dansgolvet första gången. Och i direktsändning! Det gjorde han bra, och Helena förstås.
Jaha, det är rumba som gäller nästa vecka. Då gäller det att skaka rumpan ordentligt, bara att träna hela veckan. Lös och ledig rumpa, är det inte det som gäller? Kanske han kan fråga Irving ;-) Självklart ska vi både titta och rösta nästa fredag också! Vill ju att Marcus ska vara kvar länge i programmet!
Hotellfrukost är ju suveränt. Jag är som Milo, älskar äggröra och så vill jag ha lite knaperstekt bacon till och så lite till förstås, bröd, fil, ägg osv. På en del hotell har dom småplättar med lite sylt eller lite sirap (onyttigt, men gott måttlig mängd), gott.
Hoppas det blir badkar nästa vecka! Å så hoppas jag ni haft en trevlig lördag, kanske lite shopping.
Kram och god natt till er alla tre!//Maggan1

Tina sa...

Håller på Marcus jag hoppas han får vara kvar länge!!

Anonym sa...

Jag röstade sex ggr

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!

Det gick ju bra för Marcus inte så dåligt alls , det är ju faktiskt bara första programet sååååå de e lugnt hihihi.
KLART VI RÖSTAR JÄRNET .

Hoppas du o Milo oxå har det bra däruppe .

Varma Kramen från Åse