tisdag 12 januari 2010

ooo aj aj aj aj puff

Vaknade till ilande tandvärk. Kan nu inte tugga med varken höger eller vänster sida samtidigt som mina tandläkarpengar gick till Pragresan.
Bra Jonna.
Men ölen där var god.
Nåja. Pengar fixar sig. Det värsta är att jag bara inte kan med tandläkarbesök. Visst har jag kommit äver den akuta skräcken, men fortfarande faller en depressionsliknade känsla över mig av vetskapen att tid ska tillbringas i stolen. Nu bara gråter jag.
Fan med.
Skaka bort, skaka bort.
Snart ska vi till öf. Länge sedan nu och Milo är taggad. Jag med. Typ. Sen i em blir det alltså stolen och så besök på bvc för att ge killen andra sprutan av två mot nya flunsan. Fast shhhh, han är lyckligt ovetandes om det.
Nu på med lite smink och pudra bort tårspåren.
Hep.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallo! Saknas pengar till tandläkarbesök!!??? Har Du inte en livskamarat som ska står för eventuella oväntade utgivter?

SkräckFia sa...

Thea tandhälsa och tandläkaren Per- Erik Wigh är min rekommendation vid tandläkareskräck. Han har arbetat med bla barn med stor rädsla och han har hjälpt mej massor!!!!
011- 131870.
Kram mindre rädd numera.....

Maria Moberg sa...

Hela 2008 gick åt att laga några få tänder så jag tror att jag förstår hur du känner det. 30 000:-slutade notan på och det kändes som om jag inte gjorde något annat det året än besökte "tandis".

Till sist var jag tvungen att planera något kul efteråt för att det skulle kännas mindre deppigt, och det funkade. Det är skönt att ha det bakom sig och jag hoppas innerligen att du snabbt blir av med värken, för sånt är INTE kul!

Kram
/M

Åsa sa...

Söta! Vet vad du menar ang tandläkaren. Får rysningar bara jag tänker på det. Skickar en liten tröstekram!

Hälsningar från Åsa

Tezz från Kungens Kurva sa...

Men usch vad jobbigt med tandvärk!! Hoppas att du får ordning på det snart, synd att tandläkarbesök ska behöva vara så dyra :(

Anonym sa...

Hoppas det gick bra hos tandläkaren! Jag är också skiträdd för tandläkaren, men har nu haft turen att hitta en ung, mycket förstående tandläkare och min rädsla blir faktiskt mindre och mindre. Men innan jag kommer dit och ner i stolen så är jag lite pirrig i kroppen. Men det går över bara han börjar prata. Jag har gråtit floder inför mina tandläkarbesök förut, men gör det faktiskt inte nu längre, även om det fortfarande är pirrigt.
Kul på öf??
Gick det bra med sprutan?
Hoppas dagen trots tandisbesöket har varit bra!
Kramar från Maggan1

Anonym sa...

Har nu redan kommit igång med spruta två! Shoot, vi ligger efter i jkpg!
Trasselelin