tisdag 5 januari 2010

guldskölden

Marcus Birro, världens ja galaxens, ifall det finns skrivkunniga därute, bästa skribent vad gäller Italiensk fotboll och vinnare av Guldskölden förra året är åter nominerad i kategorierna årets blogg och årets krönikör!

Rösta på honom via denna länk http://www.svenskafans.com/start/guldskolden.asp för varför låta någon annan vinna när ju mannen i fråga som sagt är bäst ( var det så Marcus? ;-) ).
Sista chansen imorgon.

Heja!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Röstat det har jag gjort för länge sedan, på Marcus naturligtvis!
Tack för alla svaren på frågorna!
Jag gillar också en Norsk författare, fast hon skriver inte deckare, Margit Sandemo heter hon och har bl.a. skrivit Sagan om Isfolket! Jag gillar häxor och trollkarlar så Harry Potter är också en favorit!

Stora kramar Tess W

Anonym sa...

OM det nu finns någon skrivkunnig person dör ute i galaxen så är han/hon definitivt inte på Marcus nivå! Och visst är han världens bästa skribent, inte bara när det gäller fotboll utan egentligen vad det än gäller! Han ÄR bäst! Så jag håller med dej Jonna, alla ni som läser Jonnas blogg här - rösta på Marcus, vore väl himla kul om han vann i år också! I vår familj har vi självklart röstat på honom.
Kramisar från Maggan1

Maria Moberg sa...

Redan röstat för länge sen!!!!!

Heja Marcus!!:-)

Kram
/M

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!

Jovisst har jag röstat , Klart !!!!!

Men anledningen att jag skriver är Milo är ju 11 månader idag , o gud så nervös man var för er för ett år sen ja käre tid ,fattar inte vart tiden tar vägen men en stor kram ska ni ha o du NI ÄR SÅ DUKTIGA FÖRÄLDRAR SOM SÅ MÅNGA ANDRA ..

Varma KRAMIZAR från ÅSE