tisdag 26 januari 2010

nattakrig

Nu har vi precis pulkat Milo och jag. Eller jag drog och Milo satt i. Roligt var det! Sen blev det åktur i vagnen och nu sover han däri.
Killen är fortfarande inte helt hundra i magen och inatt släppte han en lös bajsbomb som hette duga. Det var bara att duscha och byta på honom och sedan försöka få den nytvättade att somna om. Gick inte. Han låg bredvid mig och rev, pillade och nöp i ett par timmar tills jag höll på att bli galen. Det gör ont när de små nyporna tar tag i nyckelbenet och drar och klämmer för att inte tala om när han efter idogt letande hittar bröstvårtan, som jag gör allt för att gömma bakom en arm medan den andra parerar alla andra attacker såsom fransdragning och ögonpetning, för att skruva och dra i den.
Runt halv sju somnade han i sin egen säng och sen sov vi allihopa någorlunda i ett par timmar.
Så man kan väl säga så här att hade jag en vagn bredvid Milos att krypa in i skulle jag göra det nu.
Zzzzz.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fan, vad jättekul Jonna att åka pulka. Har ni så mycket snö däruppe i Sverige och i Norrköping nu ? Milo har växt som attan,antar att han har fått tänder och börjat gå lite? Har du börjat arbeta nu ? K 1

Ellen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Härligt med pulkåkning för Milo!
Så lagom roligt att behöva gå upp mitt i natten och duscha bort bajs och sedan efter åstadkomma mer sömn. Vaddå sömn, vi har ju duschat nu efter att ha sovit, ska vi inte vara uppe då? Säkert tänkte han så den lille smartingen. Skönt ändå att ni till slut fick några timmars sömn igen. Hoppas dina föräldrar mår bättre idag och att du också kunnat slappa lite nu på dagen.
Ha det fortsatt gott och kram till er! //Maggan1

Anonym sa...

Mkt bra gjort av dig Jonna att ta bort den där kommentaren och att publicera att du gjort det också!
Jag högaktar (konstigt ord) dig för att du gjorde det! Var verkligen befogat.
Du behöver inte publicera detta heller, kände bara att jag ville applådera dig för borttagningen och har inget annat sätt att tala om det på än här i bloggen!
Kram från Maggan1

Carro sa...

HAHAHAHA luggas han inte också - det gör mina bebisar!