torsdag 28 januari 2010

finaste älsklingenDet har blivit mycket riskaka de senaste dagarna. En mycket god ny nyhet enligt Milo.
Imorgon åker vi till Stockholm och han ska äntligen få träffa pappa som saknar sig sjuk efter lilla kärleken. Trots att snön fortfarande yr från alla håll så hoppas och tror jag på SJ! Just för imorgon.
Vi som redan skulle varit där förrgår.
Ikväll när de pratade började Milo leta bakom telefonen efter pappa och när han inte hittade skulle han pussa på skärmen om och om igen. Killen. Imorgon ska de få pussas på riktigt och det mycket!
Nu ska det sovas. Igen.
Inatt sov Milo underbart bra och var på fantastiskt humör hela dagen som följde. Hoppas på favorit i repris.
God natt.
Appropå min eftermiddagsklädsel där på bilden.
Min look sista tiden har bestått av för stor morgonrock, långkalsonger och tillhörande flottigt hår, vilket har kännts super och rekommenderas varmt!
Har visserligen bastat nästan dagligen så ren är jag, men gud så skönt det är att inte ens klä på sig på dagarna. Som bekant gör jag inte hushåll ens hemmavid och hos mamma och pappa blir jag väldigt mycket (lite för ibland... förlåt mamma) barn och lyfter inte många fingrar till hjälp.
Jag förklarar det med sedvanlig regression och lovar bättring till annan gång.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder! Tack för att du delar med dig!
Kram Maggan1

Nikki sa...

Alltså er lille Milo är bara sååå söt!!

Anonym sa...

Riskaka är väl inte helt fel, kul att Milo gillar det!
Trodde ni var i Sthlm redan, har förstått att Marcus längar sig halvt "fördärvad" efter er! Han behöver er och ni behöver varandra tror jag. Speciellt behövs ni för varandra i morgon, när han har en stor utmaning framför sig, som jag är ganska så övertygad om att han fixar.
Kul beskrivning av Milo när han letar efter Marcus när han hör hans röst.
Hoppas också ni får sova ordentligt i natt och att nu SJ sköter sig ordentligt i morgon, det behöver ni hela familjen tror jag (ursäkta om du tycker jag lägger mig i). Är du med bland publiken i morgon, så vi ska spana efter dig?
Sov gott. God-natt-kramar från Maggan1

Anonym sa...

Ursäkta om jag börjar bli tjatig, men betr din klädsel på bilden så gillar jag den jag också! Kollade nyss i spegeln, vid natt-tvätten, och mitt hår är också lite flottigt ikväll. Jag har inte bastat, bara duschat, men håret fixar jag inte i samband med duschen, utan det måste jag ta separat.
Och - det är tillåtet att bli lite bortskämd hos mamma och pappa!
Men nästa gång kan du ju kanske överraska genom att fixa till nåt enkelt, men ändå gott! Nu blir det sängen för mig och förhoppningsvis även för dig, nu blir det inget mer tjatande från min sida idag.
Kram igen/Maggan1

Anonym sa...

Hej Jonna! Marcus kommer att jubla när ni kommer! Kan han dansa Paso Doble efter det skall vara arg. Men får väl låtsas. Fina bilder som vanligt ,vem är den snygga karln i bakgrunden , inte aspirant men bara frågar. Milo är så söt , och snart 1 år. En bekant berättar att när mormor ringt letade pojken efter mormor, och till slut kallade han telefonen "mormor." Det är längtan .
Apropå klädsel vägrar öppna dörren , /vill inte chocka/ ledig klädsel kallas min fm.uniform. Hoppas SJ sköter sig och ni kommer fram till pappa och Marcus. Håller tummarna ikväll, skall ringa naturligtvis men krama Milo-go. ses på nätet

Carro sa...

Halloj! Jättesöt liten Milo.... Vill bara fråga (inte för att vara elak utan bara för att jag blir nyfiken) om hans lite flickiga klädsel... lila, rosa och strumpbyxor ses väl ändå som flickkläder (eller är det bara jag som tänker så)- undrar bara om ni har någon speciell tanke . om ni ska uppfostra sådär könsneutralt, en docka för varje bil osv... hahahah. //Från C med sonen som vid 10 månaders ålder började köra bil och brumma med sina smörgåsar och numera bara accepterar Blixten Mc Queen - kläder ;) Hoppas verkligen att du inte tar illa upp för att jag frågar, för jag gillar er lilla familj!

Carro sa...

Jo just det - undrar en sak till - hur får du ihop vardagen när du inte gör hushållssysslor. Själv tycker jag att det är ett stort arbete bara med mat och tvätt - skulle GÄÄÄRNA lägga mindre tid på det TRÅKET!

Anonym sa...

Gillar att Milo får ha fina färggranna kläder på sig. Rött, lila och tror jag sett en rosa napp om jag inte minns fel?! Heja genus-Jonna :-)

Anonym sa...

Så duktiga de var Marcus och Helena! Måste bara skriva det här också:) Vi som röstade gläds så med er...JÄTTEGRATTIS! Är som i något slags lyckorus minst en vecka till! Nästa gång de dansar är, om jag minns rätt, på lille Milos födelsedag:)
Ha det bäst ni hela fina familjen:=)

Kramar i mängder/ Tuvstarr

Nora sa...

Vilka ögon han har,Milo!Vilken prins!

Anonym sa...

Hur i all sin dar kan man över huvudtaget kommentera färger på det ett BARN har på sig!?!?!

Har världen blivit helt galen!

Jag ser ett barn på bilder och tänker; -Vilken underbar gåva, en juvel som ni fått att förvalta väl.
Att man ens studerar en bebis klädsel framstår som allt annat än relevant!

Kram
/MM

Anonym sa...

Måste hålla med "MM" här - vem bryr sig vilka färger barnet har på kläderna och om han har strumpbyxor!? Jag ser bara en otroligt söt liten kille, inte vilken färg på nappen han har. Snälla Jonna strunta i alla elaka kommentarer. Jag kan inte begripa hur folk kan skriva elaka saker, då kan man väl bara strunta i att kommentera eller strunta i att läsa bloggen om man retar sig så. Jag tycker att du skriver jättebra och därför läser jag din blogg. Skulle jag inte tycka det så skulle jag helt enkelt inte läsa. Lägg alla "dumkommentarer" åt sidan och njut av din lilla "goding" så länge du bara kan. Snart nog blir de 14 år och vill absolut inte mysa med mamma! Kram C