onsdag 13 januari 2010

gårdagen och lite kräks

Marcus ligger och vilar efter kräks och rännsketa inatt. Det verkar inte ha smittat någon av oss andra två och därför lever hoppet om att det "bara" var något han har fått i sig och inte den där förbannade vinterspysjukan som tydligen härjar just nu.
Vi håller tummarna.
Igår var en härligt dag på öf med massor av bus och skratt. Åt jag inget hade jag heller inte ont i tanden så det problemet glömdes bort mellan varven. Ute var det värre för kalla luften gjorde så det ilade till å det grymmaste om käften råkade gapa och min har tendens att göra just det.
Var till tandläkaren på em och som vanligt penslades det på lite fluor och vad det nu var något som aldrig hjälpt innan, ej heller nu, och diverse hot om rotfyllning haglade. Tilläggas bör att jag har ont i en lagning som fylldes i i september och har haft problem med ilningar i en annan lagning sedan 2008. Jag kan väl såga så mycket att idag ringer jag Thea tandhälsa och ska fixa tid för ordentlig undesöking och nylagning av berörda gaddar. Helt galet att jag inga problem med tänderna har förrän det hittas hål i dom och de blir lagade. Då börjar värken.
Ja ja.
Nu ska jag fortsätta packa. Mitt hopp lever om att Marcus kurerar sig under dagen och vi kommer iväg till stockholm som planerat. Mannen behöver träna på skaket.

2 kommentarer:

Linda sa...

Thea tandhälsa är super bra.Bytte dit från folktanvården för 2 år sedan och det har gått jättebra.billigare än andra är dom också

Anonym sa...

Du kan ha infekterade tandhalsar kanske. Ibland när man lagar istället för att rotfylla kan det göra mer ont säger min erfarenhet. Rotfyllning gör inte ont ett dugg om man tar bedövning!

Shit att Marcus åkt på magsjuka. Säkert för att han presterar hela tiden och därmed sätter ned immunförsvaret. Sprita er i 190 och jag ber för att ni kommer iväg som planerat. Jag är ju en sån som tror på under;-)

Kram till er alla


/MM