onsdag 6 januari 2010

kvällspyssel

Dagens dos av Simpsons och Family guy för nybadade Milo nu, så snart ska han väl vara redo för sängen. Han bläddrar visserligen i böcker och kastar bara ett öga då och då mot TVn men då ska det också vara tecknat där annars ingen ro.
Ikväll hoppas hoppas hoppas jag så att han somnar innan tio så jag kan se dansen i lugn och ro. Nu börjar det. På riktigt. Så himla härligt! Måste få Marcus att titta på hotellet i Stockholm med för lite inspiration.
Vi skulle egentligen åkt dit idag, ja igår, men åker inte förrän imorgon. Det är så kallt ute nu så hemma känns bäst. Visserligen är det varmt på hotellet men man kan ju inte sitta där hela dagarna när Marcus tränar så det blir kanon att åka imorgon och sedan stanna över helgen. På lördag ska jag på någon skön SPA-behandling medan killarna får roa sig själva. Ska bli så skönt!

Jag har hittat min klänning att ha på fredag. Det blir samma som på nyår. Till ett par tights och stövlar. Blir bra. Inget märkvärdigt så men fint ändå och skönt.
Nu hoppas jag bara Marcus och Helena ger järnet för jag börjar bli nervös. Riktigt nervös.
Fast det behöver jag inte vara. Vet att det kommer gå kanon! De är taggade och har tränat så nu ska det sitta.
Men ändå.
När det är någon närstående (som här -min man) som ska presetera och man själv bara kan sitta där och titta på är fan värre än om man vore den som skulle snöra på sig dansskorna.

Nu ska jag sjunga lite finska vaggvisor för killen som börjat gäspa här bredvid.

2 kommentarer:

Maria Berglund sa...

Ett litet tips på program till Milo är Fåret Shaun, går på svt. Går att se via deras hemsida, vår 2-åring har blivit besatt, likså min gudson på 1år. Tycker i ju för sig själv att det är kul att se på :)

Anonym sa...

Hej hopp! Hoppas Milo somnat nu så att du fått se dansen i lugn och ro. Jag har inte kollat, såg inte att det skulle vara ikväll. Jag är för dålig på att kolla TV-tablåerna! Bara att erkänna.
Wow, SPA-behandling, nu blir jag avis på riktigt! Vad skönt det hade varit.
Ja, nu e de snart fredag, kan tro du börjar bli lite nervös, det är ju alltid så när man "sitter bredvid" och inte kan göra något åt det hela. Men det kommer att gå galant, det är jag säker på. Ska bli kul att se! Kram från Maggan1