fredag 29 januari 2010

bus


Snart åker vi.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Buset riktigt lyser i ögonen på Milo och morfar ser lycklig ut!
Kul bild.
Kram Maggan1

Anonym sa...

tjoho och lycka till ikväll!!!
Imorgon ser jag fram emot att få ta bilder på en glad dansör i Jönköping!
Trasselelin

Hannah sa...

Milo är ju hur söt som helst!

Anonym sa...

Så söt han är er lille prins!!
Man smälter när man ser hans ögon!!
Önskar er allt gott och må M ta hem årets tävling i dans!!
Kram Sarah i snöiga och kalla Lund!!

Erika sa...

Min syster har läst och pratat gott om din blogg länge, och nu hittade jag äntligen hit! Och ville bara säga att Jenny W kan inte veta mycket om livet utanför sin egen lilla bubbla om hon inte kan se värdet av att leva med och för sin familj åtminstone en del av sitt liv. Särskilt om man fått kämpa hårt för den.

Unknown sa...

Tänk om man kunde sett svensk tv nu! Då hade jag tittat på din man när han dansar. Vilken överaskning med hemma hos reportage i skvalertidningen jag fick här om dagen. Fint med tvätten och barnvagnen gillar att det inte såg konslat ut. Hoppas Sj har lyckats ta er dit ni behöver åka men det är väll inte troligt med vädret ni har i Sverige nu.
Soliga kramar
gabriella i sydafrika (

Mysan sa...

Missförstå mej rätt nu! Men shit vad jag INTE gillar att du hänger med Marcus hela veckorna, eller slappar hos din mamma. Du skriver ju inte på din blogg då!!!! För att bibehålla ditt sköna mammaliv och hänga på hotell och vistas i TV studios eller i Gävle måste du hitta en lösning på att kunna blogga till dej några inlägg till oss som förväntansfullt kommer in hos dej för att i besvikelse upptäcka att det inte tillkommit något inlägg på en eller flera dagar!

Hoppas du njuter av det "riktiga livet"
Kram en som gillar både dej och Marcus!