onsdag 28 januari 2009

dag hundrafemtiosju -sjuk...?

Har en envis ond känsla i hals och bröst, eller i lungorna typ.
Vill inte, ska inte bli sjuk.
Lisa från igår har fått feber och Marcus har ju precis frisknat till så det verkar vara på g runtom. Men jag ska inte!
Vill inte.

Är fortfarande härligt hög av gårdagens trevligheter, något jag kommer leva rätt länge på.
Väntar nu på att bärgubben ska komma med resten av sakerna, något som ska ske i eftermiddag. Jag ska helst tydligen vara behjälplig att flytta in dom, my ass. Har betalat för transport och då ska gjererna ända in. Kan hjälpa till genom att låsa upp dörren, men där går gränsen. Marcus är visserligen på väg hem från jobb, så då finns ju två händer till, men jag tycker det är lite B. Sa igår till tjejen i kassan att jag inte kunde garantera nån fysisk assistans och pekade på rullan så det får faktiskt funka ändå. Har ju alltid annars gjort det.

Nu ska jag fortsätta bomba mig med c-vitamin och vägra sjukdom!

Bara 8 dagar kvar...
Iiiiiiih.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas verkligen att du slipper att bli sjuk! Men samtidigt, om det ska envetnas med att bryta ut, så är det väl bättre det kommer nu. Så mår du förhoppningsvis bättre när det är dags för förlossning. Men mycket C-vitamin och försök ta det så lugnt du bara kan, så ska du se att kroppen lyckas mota bort dom där virusarna innan de har bitit sig fast i dig.

Härligt att det gick bra på Ikea och att du fick en sån fantastisk dag.

Kram Kram.

Anonym sa...

Hej gumman, tänk bara 8 dagar kvar. Jag är så glad för er skull att allt har gått så bra hittills.. många kramar från mig och min son Isak...

Anonym sa...

Blir glad av att läsa om din ikea-tripp.

Tänk- 8 dagar. Det är ju nära nu ju!!!

Många kramar till dig.

Stella sa...

när jag köpte min säng på ikea (120cm) bar killen upp den själv tre våningar, så det ska nog inte vara några problem.

hittade hit igår och vill bara säga att jag håller tummarna, hårt!


Stella.

Anonym sa...

Hej Jonna! Bara 8 dagar kvar (eller nästan 7 nu) - det är ju fantastiskt (fast jag antar att de där dagarna känns som år)!!!

Du inser väl att ungefär 1 miljon människor världen över inte kommer kunna andas ut ordentligt tills vi hör ifrån dig ;-)? Ni måste lova att uppdatera så fort ni bara orkar.

Alla världens kramar och lyckönskningar!

Anonym sa...

Du ser på bilderna så otroligt vacker och välmålende ut - och tänk om en vecka så här dags, då är det nära! Jag trodde inte det gick att känna så mycket glädje för en person jag inte känner, men det gör det! All lycka till er alla tre!

Ps. Hoppas Mini ärver dina fina bruna ögon!

Anonym sa...

Å vad glad jag är att ni snart är framme! Tänker på er och kollar bloggen varje dag för att kolla så att det är bra.

Anna sa...

Håller alla tummar och tår för att du ska slippa sjukor - som att du inte har nog ändå! Skönt att du hann klara av ikea först, det gör mig så glad att du fick din utflykt och att det blev precis så roligt som du föreställt dig. Härlig läsning!

Skickar dig alla friskbaciller jag har! Vilket tyvärr inte är så många, den här familjen är också lite däckad i influensa eller nåt ditåt...

Anonym sa...

Åååh... håller tummarna för att du slipper bli sjuk. HÄr har vi däckat i influensa hela familjen, inte kul. Men det är ju åtta dagar kvar, så du hinner säkert bli frisk i värsta fall :). C-vitamin, positiva tankar och myyyycket vila och så hoppas jag att viruset inte biter på dig!

Anonym sa...

Önskar att du kurerar förkylningen eller vad det kan vara. Vad roligt att du klarade av IKEA, älskar att gå på barnavdelningen men oj vad jag märker att mina barnbarn(8,5 och 6 år)vuxit ifrån puttinuttet.
Lycka till nästa vecka (är jag tjatig), åker till Göteborg den 6:e för att titta på Melodifestivalen tillsammans med mina två döttrar och dotterdottern.Jag säjer Göteborg som Marcus brukar säja och tycker också det är så härligt när han säjer "möcke bra".Får väl kolla innan om ni hunnit eller orkat meddela vad lilla Mini är för sort, vikt och längd, tycker det låter som en tjej för de brukar vara livligast i magen har jag hört. Kan du säja grattis till honom för det fina priset han fick,han är värd all uppskattning.
Kramen till er!!

Anonym sa...

Hej !
Den bästa kuren när man känner att en förkylning är på gång: hacka en vitlöksklyfta i små bitar, lös upp två C-vitaminbrus i ett glas vatten, skölj ner vitlöken och två Alvedon med bruset. Jag lovar att det funkar!
Lycka till med snittet och det lilla barnet. Kramar från Mia i Stockholm

Anonym sa...

*kramar i massor från Michis och Dexter*
Din mage är så himla fin, förstår att det känns vemodigt att säga hejdå till den, även om det innebär att ni säger hejhej till Mini!

Är så glad för er skull!

Snart är Mini här! Hurra!

Anonym sa...

Åh, det är så spännande att läsa din blogg... När er bebis är ute har jag bara någon vecka eller två (eller tre, eller fyra...) kvar tills vi får träffa vår älskling. Så roligt att ni shoppar och grejar - själv ska jag köpa det sista nästa vecka är planen i alla fall. Och hitta sista lådan med kläder i storlek 50 på vinden, har en bebis som är -8% i storlek enligt ul, och storasyster hade 50 någon månad, så jag tror att det blir använt...

CharmKatti sa...

Hej!
Gillar din blogg, den är jordnära och bra.
jag gläds verkligen med dig i längtan efter din bebis. Det finns inte mången glädje som kan mäta sig med när man håller sitt barn i famnen för första gången.
Verkligen Lycka till!

Anonym sa...

finaste jonna. lycka till med bebisen. här kommer en låt till dig, som jag tycker är jättefin.
jättekram!
http://www.youtube.com/watch?v=XpoYnWBOZZ4&eurl

Anonym sa...

hej jonna! jag såg dig på stan i förrgår vid linden men vågade inte riktigt gå fram o hälsa, visste inte om du kanske tycker det är jobbigt o så. men jag har följt din blogg väldigt länge nu, och hoppas på fortsatt skrivande i bloggen även efter Minis födelse =) kram

Anonym sa...

"tänker intensivt bort den eventuellt annalkande förkylningen*

Ja hjälp, IKEA-hemkörning kan vara ett kapitel för sig.
För några år sedan skulle min mor hjälpa mig genom ta emot leveransen av min soffa medan jag var på jobbet.
Ut ur lastbilen hoppar en ensam kille, hyfsat stressad. Mamma frågar honom hur de ska göra nu, hur han ska få in soffan, när han inte har någon kollega med sig?
Killen tittar på min mamma, en liten gumma, 150 cm över havet, reumatisk och hängandes över sin rullator, och svarar kort: "Ja du får ju hjälpa mig att bära in den!"
Och det fick hon göra!

Hon bröt inte ryggen eller trillade under soffan eller något sådant, tack och lov, och det var nog tur att jag inte var där, för då vet jag inte vad jag hade gjort med karl'n...!

Hoppas du har bättre tur med dina IKEA-snubbar!

Stoppa i dig en massa C-vitamin, vitlök, ingefära och vad allt man kan tänkas hejda förkylningar med.

kram/Mia

Anonym sa...

Åh vad jag sänder goda tankar och varm energi åt ditt och ert håll! Jag är glad att jag fortfarande är i landet och hinner "vara med" här på webben när det är dags för Mini att komma fram - sedan åker jag till Vietnam/Kambodja. Allt gott!

Helena sa...

Till alla som är irriterade på möbelutkörare vill jag bara säga en sak... Häng den som hängas bör! Dvs den som tagit emot ordern utan att kolla om det finns någon som orkar hjälpa till att bära när varan ska tas emot. Säljarna är ibland lite för kåta på att få sälja, och glömmer att kolla såna "små detaljer".

Maken körde ut möbler i åtta år, och det har inte varit kul att komma ensam för att leverera tung möbel och upptäcka att ingen kunde hjälpa till hos mottagaren. Var soffan det första som skulle levereras för dagen hade han ju ofta inget annat val än att lyfta sönder ryggen på egen hand. Inte kul för någon av de inblandade!