torsdag 6 mars 2008

vill nu

Tittar på dokumentär om ensamstående kvinnor och deras längtan efter barn och som det triggar igång min. Helt sjukt vad jag längtar efter min bebis! Det talas ofta om ord som saknas, men nu är det verkligen så, det finns inte ett endaste ord eller ens kombination av flera, hur många som helst som skulle kunna beskriva den känslan. Det är varmt och kallt och ont och skönt, man vill skratta och gråta och skratta igen för att sen åter gråta. Jag vill min bebis NU! Vet att min bebis ska komma till mig, h*n är på väg, men nog lite vilse.
Mamma väntar i alla fall hur länge som helst. Och längtar till du kommer fram.
Kom snart.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det klart att du ska göra IVF! Visst är det jobbigt fysiskt och psykiskt, det finns inget garanterat resultat och all det där, men ...jag tyckte att det var så skönt att äntligen GÖRA något. Att aktivt arbeta för att få en bebis. Jag fick en ökad känsla av kontroll över en jobbig situation, även om man fortfarande är i händerna på sjukvård och naturens nycker. Jag vet att jag tänkte "nu gör jag iallafall det som går att göras, jag får se hur länge jag/vi orkar, men då vet jag att jag har gjort allt som står i min makt" Typ så. Lycka till, det klarar du!

finnjonna sa...

helena: Tack för din uppmuntran! Jag är ett kontrollfreak så det skulle vara skönt att få lite sådan åtminstone i en fullständigt okontrollerad situation egentligen.

Elin i Björken sa...

Håller tummarna att bebisen kommer snart och att ni tillsammans blir mycket lyckliga.