måndag 18 januari 2010

nya friska tag

Igårkväll fick Milo prickar/utslag på mage och rygg, men efter besök idag på BVC så är han nu friskförklarad om än fortsatt trött och lite hängig. Prickarna är antagligen en följd av febern, kan tydligen bli så, och inte koppor av något slag. Skönt!
Jag är fortsatt frisk. Och börjar väl så smått tro att jag kommer förbli just det. Känns bra.
Imorgon ska vi göra kul grejer. Exakt vad får vi se då, nu känns det bara skönt att vara hemma med hela familjen ett tag.

Ha en skön kväll!

5 kommentarer:

Gråa musen sa...

Skönt att killen är bättre. Ang förra inlägget så tycker jag att din käre sambo har den bästa komentaren som finns om människor som förgiftar vår tillvaro. Gå inte ner med dem. Be för dem. Kramis

Anonym sa...

Kan förstå att Milo fortfarande är lite trött och hängig efter en sån pärs jag förstår att han hade! Och lite prickar är inget ovanligt efter febertoppar. Du klarar dig säkerligen nu eftersom det gått så pass många dygn nu sedan dina M insjuknade.
Har suttit och sett en stund på idrottsgalan, men tycker det var lite segt bitvis. Settman gillar jag, han är en fena på att finna sig i olika situationer, även när han kommer av sig totalt.
Ha en bra dag i morgon och njut av att vara hemma ett tag med familjen!
Kram och god natt från Maggan1

Elin sa...

När mina småttingar var små fick jag höra att under de första 3 åren ska de gå igenom 150 olika infektioner för att bygga på immunförsvaret.

Tröst eller ej, jobbigt är det!

Man tycker ju att de aldrig är riktigt friska.

Men efter de 3 första åren har småttingarna varit mycket friska.

Håll ut!

/Elin i Björken

Anonym sa...

Skönt att Milo är frisk.
Nu blir jag nyfiken på vad för kul ni ska hiita på!

Kramar Kicki från Norrköping

Anonym sa...

Vila upp er och bara ha det bra. Hämta nya krafter behövs efter sjukdomar.
/Karin