lördag 28 juni 2008

helgtrip

God morgon, god dag och god natt. Idag är det huvudstaden som väntar och konsert där. Jag ser mest fram emot att få sova på hotell. Framförallt efter senaste natten då jag väcktes vid klockan sex av ett jäkla gormande och tjoande från torget framför. Filmteamet från hell som jag tyvärr från och med nu måste kalla dom hade satt upp sina tält och lekte Hollywood som om ingen annan människa i världen fanns. Jag hatar sånt. Jäkla nonchalans. Jäkla idioter! Lördagmorgon ska man väl för fan få sova ett tag!
Andas....
Hursomhelst så ser jag fram emot en natt på hotell tillsammans med min Marcus! Det ska bli mys. Och äta middag ute som vi har varit på väg att göra ett antal gånger senaste tiden men som jag alltid bangat pga trötthet, kommer definitivt bli av nu. Jaaa *klappar händerna*, ska bli kanonhärligt att få äta nåt riktigt gott som någon annan lagat!

Jag önskar er alla en underbar lördag och till Jessica som tvingas träffa paddan idag vill jag bara säga: Lycka till! Du kommer klara det!

6 kommentarer:

Anonym sa...

tack gumman:) Ha en kanon dag o kväll! pussen!

Fertilitetsturist sa...

Vad kul! Ha så trevligt! :-) Kram

Anonym sa...

Hej på er !!
Önskar er en superhärlig helg det behöver ni verkligen .

Var rädda om varandra o NJUT !!

KRAMAR FRÅN ÅSE

smultron sa...

Ha det så mysigt!
Förresten lyssnade jag på ett finskt band i går, Sielun Veljet, som jag alltid blir så glad av. Önskar att jag fattade lite av texterna bara.

Anonym sa...

Så sant Jonna! Plötsligt händer det;) Hoppas verkligen du och Marcus får en härlig vistelse och att ni åt gott och dyrt på restaurang!!! Det är ni sannerligen värda. Själv har jag avnjutit en god middag med familjen. Nöjd och tillfreds efter att kollat när mannen klippte gräset på vår 3000 kvm stora tomt i stugan. Själv softade jag på sofflocket likt Kronblom. Med taxen sovandes, snarkandes PÅ MIG. Sköt om er!
//Hillbergskan

Anonym sa...

Det låter riktigt härligt med hotellsäng och resturangmat!