söndag 22 juni 2008

trött Jonna åker upp och ner


Det har inte blivit mycket av nåt den här helgen och det känns förvånansvärt bra så. Är väldigt trötter så titta lite TV, läsa någon sida i boken, åka säng och blogga nån rad här och var är precis det jag har önskat och orkat göra. Dessutom så försöker jag bekanta mig med den lata sidan av mig själv som jag framöver kommer vara väldigt beroende av. Har en tendens att lediga dagar bli rastlös och därmed nästan orolig över vad som än kommer över mig och sånt tjafs har jag inte råd med sen. Nä många långa stunder ska tillbringas i sängen så det är lika bra att bli kompis med den redan nu.
Giong up. Going down.

7 kommentarer:

Elin i Björken sa...

Häftigt att få se lilla Mini sväva runt! Vilka grejer det finns!

Var hittar du dem?

Anonym sa...

Kan tipsa om Lakrisal som substitut för dom iof helt oersättliga S-märkena. Min första graviditet nästan levde jag på lakrisal. På det fick jag dricka mycket samarin mot min äckliga halsbränna;)
/Hillbergskan

Linnea sa...

Hej Jonna! Jag har följt din blogg nu ett tag, förut läste jag en hel del av det Marcus skriver. Förmodligen är jag "fast" hos dig nu och kommer att läsa dina inlägg så gott som varje dag. För drygt två och ett halvt år sedan förlorade vi våra små tvillingpojkar, Jesper och Filip. Dom dog i min mage i v. 21. Förlossningen var full av glädje och sorg. Glädje över att få möta våra små pojkar, hålla dom, uppleva dom. Sorg över att vi inte fick se deras ögon, inte höra dom och tvingas ta farväl så smärtsamt fort...
För drygt ett år sedan fick Jesper och Filip en lillasyster. Lilla Stina föddes efter en graviditet full av oro och vånda. Nu finns hon här hos oss, en liten rulta som sprider värme och solsken. Ofta promenerar vi upp till minneslunden och tänder ljus, planterar en liten blomma, pratar och minns våra små pojkar.
ALL lycka till er både, ni är så innerligt värda en levande bebis. Tänk att Dante och Liten ska få ett småsyskon, underbart.
Kram Sofia

Anonym sa...

Alltså, walk me thru this - kommer det att bli sängläge, ligger du redan i sängläge, eller ska du gärna ligga i sängläge så mycket som möjligt? Eller vaddå?

finnjonna sa...

elin: JA visst är det häftigt! Jag hittade en liknande hos en annan och gick in på deras sida och skrev in Minis uppgifter. Tror man kan klicka längst ner på bilden så kommer man dit.

Hillbergskan: Tack ska komma ihåg. Och testa! :-)

Sofia: Beklagar förlusten av era pojkar men gratulerar så mycket till lillasyster! Tack för lyckönskningar! Kram.

Mona: Än är det inte sängläge (även om jag redan ligger ofta ;-)) men nångång efter tre månader kommer det mer eller mindre bli det. Har försvagad livmoderhals så den får inte belastas för mycket och då börjar ju bebis växa och väga mer.

Anonym sa...

¨Tack tack för svaret! Jag vet ju såklart att du har försvagad livmoderhals (jag är ju FL-nörd, höhö) , men då är jag lite mer insatt. Skickar massa massa megamycket kraft inför sängliggandet...! Kram!

LolitaRegina sa...

gud, vad SNYGG du är på bilden! det brukar du iofs vara på de flesta bilder jag sett, men den här var oootroligt fin!