onsdag 4 juni 2008

ruva ruva ruva

Fortfarande samma dag. Hur ska man stå ut i denna ovisshet i två hela veckor? Fast vadå ovisshet, jag är med mini och därmed typ gravid till motsatsen är bevisad! Vi har fått ett testdatum och det blir spännande att se om jag kan vänta tills då. Ska göra mitt bästa. Men skåpet är fullt av test från tiden innan IVF, livet före och jag kan lova att det kittlar i fingrarna. Redan.
Jag vill min mage ska vara bra till imorgon, för i så fall ska min älskling ta mig till restaurang och skämma bort mig lite. Det gör han ju redan nu i och för sig, dels som en del av straffet men också för att jag är en eländig liten skit, men dock söt sådan och han tar så väl hand om. Så söt faktiskt när han bär hem litervis med dofilus och proviva. Söt trots att han glömde igår...
Nu är det snart dags för dagens sista (det vi kallar) fittis. Fittis, vaggis, same shit no difference :-) -kvällens progesterondos. Det där härliga hormonet som gör mig tröttare än trött. Vilket jag tackar för eftersom stilnoct numera är förbjudet.
Sov sött alla ni där ute.
Det ska vi göra, liten mini och jag.

Undrar hur många celler det kan handla om idag? Hursomhelst älskar jag redan varenda en av dom!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det kan jag svara på; optimalt 8, för det är väl dag 3?

Jag håller tummarna här på min kant.

Anonym sa...

Jag har för mig att jag läst någonstans att celldelning sker var 12-18 timma på ett ungefär. Men jag vet inte om det stämmer. Låter dock rimligt.

Det låter gulligt när du skriver att du ruvar. :)

Elin i Björken sa...

Kramis alla celler framför allt hos Jonna, men även hos den stolta fadern.