fredag 6 juni 2008

tåbira

Yäk. Att två så trevliga saker var för sig, som tår och bira kan bilda namn åt en så hemsk företeelse som just tåbira. En företeelse som fick mig att ta en akutdusch alldeles precis nu. För plötslig kom den över mig lukten, stanken, syran från mina egna fötter! Inte undra på att katterna hållt sig borta... Det är inte ofta det stinker så, om ens någonsin. Jag har nämligen en mindre inbyggd fobi mot gammal svett och framförallt då gammal tåbira och brukar därför tvätta fötterna titt som tätt för att undvika sådana här otrevliga överraskningar.
Men nyss alltså, trots en hel dag i Riekers antistressskor med vädringshål (eller kanske på grund av, hmmm...) hoppar i det närmast ett kärnkraftverk rakt på mig. Fy fy fy.
Men nu doftar fossingarna blomster och skogshallon igen och ordningen är återställd.

4 kommentarer:

ingy sa...

Vad blev det för film? Var någon bra? ;)
Vi har ätit tandoori-räkor i tortillabröd och nu blir det brownies och titta på "Hemma värst" & "Smack the pony". I love the british humour! :)

Anonym sa...

I den här värmen blir det lätt så vare sig man vill eller inte. Känner själv just nu att hela jag är lite omysig efter en hel dag i värme. Så det blir ett hopp in i duschen nu, så jag kan krypa under täcket väldoftande och ren.

Hoppas din mage har lugnat ner sig lite.

Anonym sa...

Det är inte för att du är fotsvettig, det är för att du är (snart snart snart) gravid!! :D Välkommen till graviditetssymptomen!

La maison di Sophie sa...

hej,har läst om dig, och känner väldigt mycket med dig, även om jag inte har haft samma problem själv. har haft liknande men inte till samma grad...Jag vet hur det är att kämpa, kanske därför att min man inte ville ha fler barn.
Men jag kan iallafall säga detta.. att lukter var mitt första sätt att inse att jag var gravid.Långt innan jag skulle ha mens, kände jag stank av vitlök, past med tomat sås etc...kunde komma hem efter att ha arbetat en dag, och känna konstiga lukter hemma och vara tvungen att vädra.. så vi får hoppas att det är likadant för dig...
Lycka till. Tänk att det är kort tid, i jämförelse av ett helt liv...
Många tankar till din ängla-son.