fredag 13 juni 2008

toatörst

Vi hade en liten tjejmiddag igår. Jag och tjejerna Jessica och Viktoria. Jag gjorde min Thailax med wokade risnudlar och grönsaker och till eftrrätt en enkel yogurtdrink med touch av jordgubbe och vanilj.
Eftersom både jag och Vicky har fyllt år men inte setts sen dess så passade vi på att byta presenter. Jag fick bland annat jättesugrör på 1 meter! Kanonbra och roligt framförallt. Utmärkt om man likt Al Bundy och mig själv gärna läser ett blad eller två på toaletten tex och samtidigt är lite törstig. Ja eller att ligga i soffan och ha glaset på golvet bredvid och bara suga på, fantastiskt smidigt. Mycket av min tid kommer ju förhoppningsvis framöver tillbringas just där så den tiden ser redan mycket roligare ut.

Idag blir det Gävle.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sweet! När jag är sjuk och ynklig på soffan (sådär så man verkligen inte orkar lyfta halva kroppen för att dricka) så brukar min sambo få sätta ihop flera vanliga sugrör till ett långt. Men det där långsugröret får vi införskaffa :D

Anonym sa...

Å vad trevligt med Gävle... Där är jag född och uppväxt.
Tack för ditt underbara stöd. Det är kört för mig för den här gången. Lycka till! Lyckan kanske kommer till mig i höst...

Anonym sa...

Kikar in och läser ikapp.
Sitter hos min man på sjhuset som blivit akut sjuk med massor va komplikationer, tyvärr.
Surfar runt med 3g-kort-kanonbra.

hoppas och hejar på för dig och Markus och Mini!

Anonym sa...

Hallå, jag ser en Anna vid dina fötter! Hittade din blogg rätt nyss men visste inte att du kan finska också (förlåt, vet alltså inget om din bakgrund). Hyvä juttu!

Ja alltså, jag är en annan (finländsk) mamma som nyss förlorat sin lilla pojke och som håller tummarna för dig så att de vitnar.
Liams mamma

Anonym sa...

Vilken supergrej! Hur har jag klarat mig utan det hela livet? *fnissar* Jag hoppas också att du ska få ligga massor på soffan och suga saft i ditt långa sugrör!

Anonym sa...

Tack för igår, det var skitgott! =) kul att se att sugrören kommer till användning =)
Nu ska jag lägga mig på soffan med mina presenter och bara njuta av att vara ledig i helgen=)
ha det så bra i gävle!

p.s till skrivmaskin, sugrören finns att köpa i en butik på kungsgatan(i norrköping), brevid hemköp, där nästan allt kostar 10 kr.