torsdag 19 juni 2008

ja!

Var tvungen att kliva upp och rosta en macka och äta lite muesliyougurt efter att jag legat och vridit mig i en timme med värsta illamåendet. Helt underbart är det! Känner mig sjösjuk och hungrig samtidigt även om det bara är fyra timmar sen jag åt senaste rostmackan just på grund av att jag mådde illa då. Fantastiskt härligt! Hoppas det här håller i sig. Lite. Det är ju bara mysigt att vara såhär lagom (=inte spy) illamående. En liten trygghet mitt i allt. Inte för att allt måste vara bra bara för att maginnehållet är uppe och vänder i halsen, men det känns som att det hör till och att det är så här det ska vara nu när det är på riktigt. Och som jag har längtat efter detta. Så nu är det bara att kliva upp och rosta den där mackan när Mini kräver.

Berättade jag förresten att jag igår till sist fick tag i en sköterska på RMC? Gör det nu hursom. Jag talade om mitt testresultat för henne och hon blev så glad. Det kändes verkligen. Hon var den som meddelade mig att jag skulle på plock utan narkos och var också med under hela den proceduren sen så det var roligt att just hon fick ta emot glada nyheten. Så nu ska vi på koll den 8 juli. Då ska Minis hjärtslag synas på skärmen om allt går bra tills dess. Och det gör det ju!

Har ni märkt att jag har en ny etikett -graviditet?
Jag har det för att jag är gravid. Hi hii.

7 kommentarer:

In waiting sa...

Jag är så himla glad för din (er) skull! Jag förstår att du är glad över illamående och nya etiketter - ville bara säga godmorgon! :)

Anonym sa...

Tänk att man kan vara glad åt att må illa! Men så är det.
Ha en härlig midsommar!

Anonym sa...

Precis - du är gravid! =) Grattis!!

Anonym sa...

*flinar*.....så där lycklig och euforisk har jag varit alla ggr jag fått den där finska flaggan på kisspinnen! Underbart och inte jämförbart med något annat.....för mig har det där strecket aldrig varit "bara ett streck" utan det blir ett barn i känslan direkt.
Något som ska ligga och jäsa till sig bara....;-)

Verkligen glad för er skull!

Lina i Malmö

Anonym sa...

Den etiketten kommer dominera starkt dom närmaste 8 månaderna.
Är så jäkla glad för eran skulle! Det är ju helt fantastiskt!
Kram.

Anonym sa...

Kul det är o läsa det du skriver.. man blir så glad för er skull... Sitter o småskrattar för eran skull... :) Grattis igen!!

Anonym sa...

Så underbart med din nya etikett :)!

Går in o tittar till dig (bloggen) varje dag nu och blir glad över varje positivt inlägg. 8 juli kommer att hålla tummarna då!!! Hoppas såååå mycket att ni har er underbara bebis hos er nästa år!
KRAM