onsdag 11 juni 2008

hjärtat i kläm

Jag lyckades till sist somna i eftermiddags efter att technokonserten grannen däruppe bjudit på äntligen tog slut. Sov till efter sju vilket gör mig orolig över kommande natt, men det ska nog gå. På nåt sätt går det.

Ska åka till mamma och pappa i helgen. Blir massor av bastu och en god middag ute. De firade nämligen sin 30-åriga bröllopsdag igår! Pärla fyllde de! Så häftigt. Familjefascist som jag är älskar jag bröllopsdagar. De är så fina min mamma och pappa. Jag skickade ett blommogram till dom med en hjärtformad bukett och mamma trodde den hade kommit i kläm. Tyckte jag var roligt. Men efter 30 år så ser nog hjärtat inte längre ut som i sagorna. Stort och fylligt får det gärna vara fortfarande, men något kantstött kanske efter mycket användande och det är så det ska vara.

Mitt hjärta är väldigt klämt. Älskar mest! Sörjer mycket och längtar ännu mer.

3 kommentarer:

mrsjones sa...

Vad fint det lät med hjärtbuketten! 30 år tillsammans vad underbart! Hoppas ni får en bra helg! Men du, basta inte..nog inte så bra för mini med så varmt. KRAM!!

ps tror på plus snart! Väntar med spänning och tillförsikt på din testdag.

angela

Anonym sa...

Hoppas du får en fantastiskt fin och avslappnande helg. Det är du värd.
Angående att inte basta som angela skrev, så har jag förstått det som att det inte är några problem alls med att basta, men att man kanske inte bör basta som varmast. Mini ligger så skyddad inne i dig, så det ska inte vara någon fara. Snarare kan bastu och värme vara avslappnande och på det sättet vara väldigt bra istället. Men som sagt, jag är inte proffsigast på det här precis. Tycker att du kanske ska ringa och höra med din läkare eller någon barnmorska eller liknande, så att du kan få ett mer tryggt svar.
För det är ju fantastiskt skönt att basta och är som jag skrev väldigt avslappnande och på det sättet garanterat superbra för dig om du kan få göra det.

Anonym sa...

lattjo! Mina föräldrar firar också bröllopsdag 10juni! Men i år var det 36årig. Får hitta på nått fint till dom när det blir 40. Förstå hur länge det är! Eloge till alla som klarar livets upp och nedgångar ihop! Gifta eller inte!
/trassel