måndag 2 juni 2008

imorgon

Det blev en sväng till jobbet. En lite för lång en, eftersom jag trots bra planen fastnade i en hög som låg och väntade på mig. Fick det gjort i alla fall och måste säga att jag känner mig nöjd så här i efterhand. Bra också att jag visade mig där i någorlunda uppfräschat skick eftersom fredagen slutade så tvärt. Fick samtalet från RMC då med beskedet om hastiga plocket utan narkos och satt och storgrät skakandes bakom fördragna gardiner i ett bra tag medan frågande kollegor gick förbi utanför och undrade vad som hänt fröken duktig. Ja det blev minst sagt lite fel då och sen bara gick jag.

Hela tillvaron just nu känns lätt utomkroppslig. Jag svävar liksom på ovansidan och ser mig själv släpa omkring längs en lina. För på nåt sätt är det som att allt hela tiden är lite på gränsen. Minsta vindpust och jag ramlar ner. Men det har som tur är varit vindstilla idag.
Telefonen har hållit käft. Ingen har ringt. Så jag vågar mig nästan på ett försiktigt jippii och en lika tveksam segerdans. För nog antyder detta att tycke kan ha uppstått inatt i någon eller några av glasburkarna och att jag får tillbaka en mini imorgon? Hinner såklart skita sig fortfarande, och med mitt "trackrecord" skulle det ju inte förvåna någon, men så långt tänker vi inte ens. Nej nu ska vi endast vädra positivism och imorgon blir jag en så kallad ruvare!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jippi, imorgon blir du ruvare!! Jag håller alla tummar och tår för att bebisen nu vill stanna och komma till er om 9 månader. Det är ni i sanning värda! //Idun

Anonym sa...

Nu kom mina tårar ingen! Kom precis till insikt att du faktiskt är så otroligt nära nu. Så nära dit du har längtat efter att få vara så oerhört länge. Det är ju helt helt tokigt! Glad jag blir!
Fortsätter hålla tummarna hårt för er!

Theannapanna sa...

Jag tror på er nu!!!
Du är ruvare i morgon... sen är det 9 mån till bebbe!
Kram Anna

Anonym sa...

Ett stort lycka till i morgon!!

Anonym sa...

Åh vad jag hoppas!!!

Anonym sa...

Men mitt i allt är verkar det vara en smidig anställning du har eftersom du kan styra dina arbetstider. Jag kan inte slira på tider alls. Jag har spikad patientlista flera veckor framöver. Kan inte ens ta privata telefonsamtal.
Lycka till!
V