tisdag 17 juni 2008

Tack till er alla underbara!

Delad glädje som sagt. Det finns inget som bara växer och växer ju fler man delar det med, som just glädje. Jag är så tacksam och glad över att ni finns! Att ni tagit er tid att titt som tätt hålla tummar och tår och att ni nu är med oss i detta underbart fantastiska!
Jag kan utan att blinka säga att min blogg är den bästa, för det är Ni läsare (kommenterare) som gör den! Om ni visste hur mycket alla era ord betytt och hela tiden betyder.

Jag är gravid idag. Vi är med barn. Kommer ta lite tid innan jag helt fattar det. Fortfarande kan jag bli fullständigt chockad och börja skratta närmast hysteriskt om jag i någon minut råkat tänka på annat och plötsligt kommer på det igen. Jag är gravid! Just nu, just idag är allt bra.
Imorgon ska jag ringa RMC. Hann aldrig idag, de stänger 14:00. Jag ska säga att -Hallå där! Jag är gravid! Hi hii. Vilken häftig mening. Jag är gravid. Med barn. Väntar barn. Bebis i magen. Liten Mini ska bli till barn till människa och min uppgift som mamma är att skydda. I alla väder ska jag skydda min bebis. Hoppas det räcker. Långt.

Tack igen!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jättegrattis! Och det där om att vänta till vecka arton innan man berättar för folk? Jösses, vem kan hålla inne sånt? För min del hade det inte ens funkat eftersom jag blir skitstor på en gång, haha.

Håller tummar å tår för att allt går bra!

Anonym sa...

Stort grattis till plusset!! Himla roligt att du blivit gravid igen!

Ser fram mot att läsa om när ni håller er nyfödd* i famen! Håller tummar och tår!

Madde (maddepladder) sa...

Ögonen rinner över...

:-)

Anonym sa...

GRATTIS! Det är så kul att ni är gravida igen. Jag känner inte er men känner MED er! Fortsätter att hålla tummar o tår så allt går bra! Grattis än en gång.
Nikki

Mummel sa...

Jag är så glad för er skull.

Vad som än händer är barnen den högsta lyckan.

Anonym sa...

Jag är så glad för er skull att jag blir tårögd... :'D

Anonym sa...

Jag är så glad åt att du kan vara glad. Att du ÄR glad. Det ger mig hopp för min framtid - att jag kommer att kunna glädjas igen, jag också.

Stor kram
Liams mamma

smultron sa...

Och jag får gratulera i dag!
Datorn har varit upptagen så jag har inte haft en chans att läsa här. Det var väldigt roligt med strålande goda nyheter och jag håller tummarna hela vägen!

Helena sa...

Fina du. Mini ska vara glad att h*n har dig som mor :-)

ingy sa...

Grattis! Vilken lättnad! :)

Anonym sa...

GRATTIS!!!! jag vill också säga (eller skriva då..) TACK till dig för att vi får ta del av denna resa och del av ert liv.. Kram!!! och jag ösnakr er all lycka!

Anonym sa...

Ja vad häftigt, du är gravid!

Det är helt ofattbart sås tort och så overkligt men otroligt fantastiskt. Så kände jag under hela min graviditet, ända tills miraklet kom till oss och då blev det ännu mer overkligt.

Idag ett år senare är jag fortfarande lika stum av förvåning, beundran och lycka.

Må så gott hela familjen, varma kramar Anni

sara sa...

Åh, vad glad jag blir! Har inte hunnit läsa på några dagar och kikar in och ser det mest underbara som kan hända! Stort grattis!!!