fredag 20 juni 2008

midsommar

Årets ljusaste dag idag. Här i Norrköping är det lite halvmolnigt sådär. Helt ok med andra ord. Själv ska jag vara inne och pussas med Marcus hela dagen så om solen skiner ute spelar mindre roll eftersom här inne är det högsommar!
Det blir lite sill- och gravadlaxlunch (jag gravar själv) med ägg och dillpotatis, färskt bröd och gräslöksost och till efterrätt en jordgubbsdrink.
Mini hänger med. Började igårkväll attackeras av jobbiga orostankar men jag har försökt och lyckats rätt bra med att tränga undan dom så gott det går. Svårt är det eftersom jag så lätt hamnar i tankar på förra eller tidigare graviditeter och de slutade ju som det gjorde så paniken är aldrig långt borta. Men just nu känns det bra. Mini är nedbäddad därinne och mår bra. Det tror jag på idag och slås precis NU av en helt fantastisk tanke -nästa midsommar kan vi ha våran bebis hos oss! Åh herre gud, nu måste jag andas lite. Kan inte fatta. Tänk om, tänk om det går så bra allting att jag mitt i silllunchen får hålla min livs levande bebis om bara ett år?! Wow. Livet är bra underbart när den visar sig på den sidan.

Glad midsommar till er alla!

Tänk på att den viktigaste solen skiner därinne.

4 kommentarer:

Fertilitetsturist sa...

Glad midsommar!!!
Kram

Anonym sa...

Glad midsommar!

Mia sa...

Härlig midsommar!

Elin i Björken sa...

Ja , jag hoppas också att ni ska få hålla er allra egna bebis nästa sommar. Tänk vad den blir älskad!