söndag 15 juni 2008

nedräkning

Hemma igen. Katterna var genuint glada över att se mig igen, vill jag åtminstone så väldigt gärna tro. Antagligen bara hungriga. De fick mat och gos och nu är allt som det liksom ska förutom att M saknas. Det är väldigt tomt utan honom. Men nu är det nedräkning och efter bara en natt kan jag säga att han kommer denna veckan. Känns bra!
Några dagar kvar till testdagen och det där jobbiga titta-på-toa-papprandet har börjat. Igår såg jag en rosa fläck och mitt hjärta nästan brast. Finns inget så hemskt som att upptäcka en sådan fläck. Alla, nästan, i alla fall jag, vet mycket väl att en rosa fläck inte behöver betyda någonting och gör det oftast inte heller, men kommer den på det egna pappret några dagar innan en testdag är paniken ett faktum... Så nu springer jag och kollar hela tiden. Inte gör det saken bättre att vagitorieresterna (sorry) letar sig ut och att det varje gång känns som om, ja, ni förstår. Det är inga hippa dagar det här. Oron har tagit sig till helt nya fascinerande höjder. Men, jag ska vara mitt coola jag och lägga mig i soffan numera titulerad som min och bara ta det lugnt.

OBS: Infällda bilden har inget med texten att göra. Tyckte bara jag var lite snygg där.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna för att det inte kommer nåt mer på toapappret och att det blir ett plus om några dagar.
Här blev det väldigt rött på pappret och det är bara att inse att "bättre lycka nästa gång"... Satsar nu stenhårt på en marsbebis!

Anonym sa...

Oj vad nervost, ver precis hur pirrigt det ar dagarna innan man ska testa. Man raknar minuterna kanns det som! Jag laser din blogg varje dag och fascineras av ditt mod och styrka, hoppas verkligen att testet blir positivt!

KaKi sa...

Angående resterna så har jag under denna omgång köpt minitamponger från apoteket som jag sätter in efter eländet. De är inte bara smalare utan också korta - så jag föreställer mig att det finns plats däruppe för vagitorien att tas upp av slemhinnan. Jag fet-tröttnade helt enkelt på att hela tiden känna det som att jag höll på att bloda ned mig själv...

Madde (maddepladder) sa...

Jättesnygg! :-)

Seeker sa...

Erittäin kaunis!

Anonym sa...

Jomen en rosa fläck kan visst betyda någonting - nämligen att embryot fäst därinne i livmodern! Brukar ske runt dag tio efter ägglossningen. Har hänt mig alla tre gångerna jag blivit gravid.

Så en rosa fläck nu kan vara ett GOTT tecken!

Anonym sa...

Hej Jonna

Uptäckte din blogg i samband med att ni satte tillbaka införandet.
Är en kvinna som med genomgått IVF/ICSI. I samband med att jag gick och väntade på vår testdag, så 3 dagar innan fick jag med rosa fläckar på pappret. Var LIVRÄDD att det inte tagit denna gången heller. Men 3 dagar senare visades ett + på teststickan! Så försök ta det lungt (vet att det är enormt svårt).
Håller alla mina och övrig familjs tummar och tår för ett + på er testdag!!

Ha en bra dag.

Mvh
Manuella

Anonym sa...

Spännande nu när det närmar sig. Men också pest. Och ja, du är snygg på bilden! ;-)

Anonym sa...

Fick också en rosa fläck innan jag plussade, men jag vet, men vågar inte lita på NÅT. Tack för svar angående Sverigestingsligheten förresten ;-). Tror jag förstår någorlunda nu :-)

Anonym sa...

Jag tror stenhårt på nidblödning och plus senare i veckan!

Nilwa sa...

så snygg du på bilden....och jag bara älsakar din tröja/tunika/klänning? finns den nånstans att köpa???
Önskar dig verkligen lycka till nu i veckan, på er testdag. Själv BIM på självaste midsommarafton....spännande och skrämmande. många kramar Jenny (bambi7)

Anonym sa...

Hejsan!
Ville bara kika in och säga att jag håller båda tummarna stenhårt för dig, M och ruvarägget!!! Såg att du skrivit i den FL-tråden där du, precis som jag, inte längre skriver så ofta. Jag har övergått till att mest bara läsa överallt.. Jag läser här emellanåt oxå fast jag borde nog skriva nåt lite oftare, så idag gör jag det!
Jag har "riktig" testdag imorgon oxå men kunde ju inte låta bli att testa en dag tidigare... och det var ju inget jag blev gladare för.. Men nu är allt hopp till dig! Tumhållningskram ifrån mig!

Nads sa...

LITE rosa är bra! Tror jag. Jag fick lite rosa varje dag fr.o.m BIM-4 tom BIM då jag fick plus. Är nu i v.33.