onsdag 11 juni 2008

ensam i samma båt

Hon, tjejen -en annan, ur min dröm härom morgonen har plussat på riktigt idag! Så nu sitter jag där, här, ensam, på riktigt och hoppas jag med får hoppa i. Jag är så otroligt glad för henne! Och önskar hon får en härlig simtur! Det är sjukt kul och helt rätt att det äntligen dök upp ett extra streck där det skulle på den förbaskade pinnen. Vet att hon har kissat likt mig på många många...

Jag har trots att dagen började med sådan underbar nyhet haft svårt med tilliten idag. Åker verkligen hiss mellan bra och skitkasst hela tiden, där skitkasst är mensvärk i magen och negativa tankar som biter sig fast. Den som inte gjort den här resan kan omöjligen förstå den känslomässiga Bergochdalbanan man lätt fastnar i. Varje vanlig månad när jag gått och nervöst väntat på BIM är en bana i sig, men Fartmasken i jämförelse. Nu ligger det så mycket mer i potten. Har aldrig varit "segern" så här nära under de senaste försöksåren och förlorar jag nu kommer det svida. Jag vet och är lite tröstad av det faktum att jag har fyra frysta minisar som väntar, men ändå. Besvikelsen, om den skulle komma, skulle inte bli mindre för det.
Nä fy fan, vilken pest.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har helt rätt, det är helt omöjligt att förstå hur det känns. Än mindre då vi alla är unika, och därav kan känna oerhört olika i samma situation.
Men jag tänker på dig massor!!

Anonym sa...

ett anat pluss är ett pluss...även i en dräm ;)

Anonym sa...

Håller med dig. Ingen annan kan förstå som inte har gjort IVF. Har inte mått så dåligt någon gång som just under behandling. Förresten, de fick ut 5 ägg i tisdags och imorgon får vi veta om det blev något. Jag är både rädd och nyfiken... Vill så gärna få tillbaka ett litet embryo.

Elin i Björken sa...

Självklart håller jag tummarna att allt är OK fortfarande, men hänger inte med vad som hänt.

Kramis