onsdag 25 juni 2008

skitsnack

Marcus vill tydligen inte höra mitt skitsnack mitt i fotbollen så då får ni äran att göra det istället.
Jag har precis bajsat. Stort. Riktigt stort. Känner mig som en helt ny människa, minst fem år yngre än vad jag egentligen är. Ett fräschare och gladare finnjonna-face än det som precis tittade tillbaka på mig i spegen får man leta efter. Jag sket mig bokstavligen både yngre och snyggare. Vilken vinst! De onda kramperna som hållt mig som en kubbpinne i ett skruvstäd försvann också på studs och jag kan nu åter stå rakt, gå rakt och till och med klappa på magen utan att aja till. Helt fantastiskt!
Detta vill jag såklart berätta. Prata om. Lite kort sådär. Konstatera mer.
Men då är det boll på tv.
Jag skiter i bollen.
Ska lägga mig med min nyfunna vän magen och läsa bok. Kommer kunna ligga på sidan, sträcka ut mig lite och samtidigt gäspa ikväll. Allt tack vare att jag äntligen lyckats dumpa slagget.
Jippiee!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fisar på tvären ska man inte förakta. Sådana kan förpesta ens liv helt!!!! Men du har rätt i din rubrik, skitsnack på hög nivå;) Bra att du mår bättre! Sträck ut dig, läs en bok, jäspa och ha det bäst.

Helena sa...

Hahahahaha

Anonym sa...

Här har du gått och haft ont i magen länge länge och så äntligen blev det bra. Glad blir jag att du äntligen slipper det onda, måste kännas helt underbart!
Hoppas det onda "spolades bort" och inte kommer tillbaka.
Var rädd och dig och din mage!

Anonym sa...

Bajsa är ofta skönt

Nads sa...

Grattis till toalettframgångarna! Kan varmt rekommendera det receptfria bulkmedlet INOLAXOL (apoteket). Lycka till med tarmtömningarna!

finnjonna sa...

nacka nads: Har faktiskt ätit inolaxol och det funkar bra! Nu är det slut så jag väntar på nytt recept så jag får bulka till det i magen igen.
Det receptfria är lite annorlunda än det man får med recept så därför har det inte blivit nåt nu i mellanperioden.

Madde (maddepladder) sa...

Slagg som stannar längre än välkommet kan var mer än lovligt jobbigt så grattis till dumpet! :-)