tisdag 16 december 2008

goda grejer mums


Vilken hylla!Strike a pose

Café latte med glass tätt följd av lite kladdigt gott...
Det blev en hel del gott idag på Pappa Grappas fik. Marcus åt en underbar antipastitallrik med massa salami och parma skinka (vill ha!) och jag tittade dreglandes på medan latten sörplades och pistageglassen åts. Som efterrätt tog jag en kola fudge cake, en kladdig sak från ovan med kola och pecannötter på toppen medan Marcus, den disciplinerade av oss, utan bebis i magen, nöjde sig med en enkel espresso. Jag är helt såld på kladdiga chokladiga grejer men får nog hejda mig lite.
Snart.
Hade gått upp ett och ett halvt kilo sen i torsdags och det känns lite mycket om det får fortgå. Viktuppgång ok, men kanske inte enbart pga kakor. Har börjat öka i vikt i charmig takt sedan jag fick rullstolen. Ett plus ett? Kan det vara alla fikaturerna. He he. Men än så länge är det för gott för att jag skulle orka ändra mina nyfunna vanor.

5 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Men åh vad god Markus tallrik såg ut!!! Det där fiket och korvbutiken bara måste ju få ett besök nån dag. :-D

Anonym sa...

Hej Jonna !!

Gottegris vadå ??? hihi .Nåväl de e dej väl unnat . Att ligga så kan ju få vem som helst att tappa fotfästet sååå du behöver verkligen dina små godisstunder med underbara kakor utanför dörren bland folk .

Sen är DET ERT BESLUT OM NI VILL TALA OM VAD MINI ÄR FÖR KÖN jag struntar väl i vad om jag får säga så HUVUDSAKEN ÄR VÄL ATT BEBIS ÄR OK så de så , flicka eller pojke kvittar LIKA VÄLKOMMEN VAD DET ÄN BLIR !!!! ERT BARN ERT BESLUT .

Varma kramen från Åse

Anonym sa...

Åååh, antipastotallriken får det att vattnas i munnen på mig! Grrr!
Ditte, galen i italiensk mat

Älskade ängel sa...

Å nej inte behöver du tänka på viktuppgång, du är så fin och det strålar av lycka i dina ögon.
Grattis till er båda.

eva sa...

hahahahaa..vilken fin hylla..precis en sån önskar jag mig med i julklapp!! kram kram kram../evapinglans.webblogg.se