måndag 29 december 2008

dag hundratjugosju -måndag hela veckan

God morgon. Jag är trots o n t på fortsatt bra humör idag. Klänger mig fast vid den känslan som vore det min snuttefilt och sämre filtar har man ju kramat.
Det känns nästan som en vanlig dag plötsligt mitt i allt det ovanliga. Människor har börjat arbeta efter många, långa helgdagar med alldeles för mycket skinka och sitter nu och sliter vid sina skrivbord i huset mitt emot. Grannen gick till jobbet för en dryg timme sen och i spårvagnarna som susar förbi kan man åter ana liv.
Jag, vars senaste 127 dagar varit nästan otäckt lika, likt måndag hela veckan konceptet, har varit påtagligt påverkad av högtiden som varit. Har t o m sovit oförskämt länge många av dess mornar eftersom "det ju är helg". Nu är det inte längre det och jag vaknar tidigt av ont. Precis som det ska vara. Men ändå alltså på bra humör. Ska vara på bra humör tills jag kräks.
Det blir mandariner och en förmiddagskomedi nu för mig tills Marcus och katterna går upp. Mini är redan vaken i magen och steppar tacksamt efter morgonvällingen.

Ha en bra vanlig dag ni med!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fin artikel och intervju med Marcus i NT idag. Ha en fin måndag alla tre! Själv minns jag vår julresa till Rom med glädje. Måste nog till Pappa Grapa och dricka en Espresso snart..Mellandagshälsningar från Åsa

Anonym sa...

God förmiddag. Måste få berätta vad jag drömde inatt. Ni hade fått Er bebis och Ni var så lyckliga. Jag fick en stor härlig kram av Dig. Men som det kan hända i drömmar så blev bebis helt plötsliigt 2-3 år, som busade och skojade med Er. Det var så härligt och allting var så tydligt. Annars brukar man ju inte komma ihåg drömmarna när man vaknar. Vad det var för kön berättar jag inte, men jag är nyfiken om det stämde in.

Ha en bra dag alla 3 och lycka till imorgon.

Kramar / Farmor/Mormor

Anonym sa...

Väntar på nya magbilder :-)

Anonym sa...

Många varma önskningar om en God Fortsättning och ett Fantastiskt Nytt År! Tänker på Dig och håller alla tummar för Dig & familjen. Kram /Mila

Helene sa...

Önskar dig/er all lycka med syskonet, tror det blir en flicka!
/Helene Langborg

Linda sa...

Huset mitt emot - är det Rosen? I så fall sitter jag där och vinkar!