måndag 29 december 2008

kalla fötter

Marcus lagar lasagnette och jag bidrar genom att titta på.
Var för en stund sen och tog en sen lunchsallad med Jess på Soda som helt klart har de bästa fiksofforna i stan om man bortser från pappa grappas enda och ofta upptagna.
Klockan 1300 imorgon är det kontrolltajm. Den mesta tiden idag går åt att försöka komma närmare morgondagen, ett projekt som av naturliga skäl är väldigt lyckat även om det såklart kunde det gå lite snabbare ändå.
Har funderat kring om vi ska outa Minis könstillhörighet efter nästa UL, men aldrig lovat något. Jag vet ännu inte hur det blir. Kanske jag bara säger det eller så gör jag det inte och hänvisar till den allmänt rådande könsförvirringen i hushållet Birro/Vanhatalo och den långa erfarenheten av osäkerhet kring snopp och snippas vara eller icke vara.
Vi får se.
Ni får se.
Imorgon.
Bli inte ledsna om ni måste vänta tills bebis tittar ut. Inte jättelänge kvar nu.

Bilder från i fredags (nedan) och från idag.


11 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att ni ska ruva på er lilla hemlighet!! Vi får ju snart veta...! Lycka till imorgon då!!! Håller tummarna hela vägen!!! Linda

Anonym sa...

Vilken mage! Sådär fin upplevde jag aldrig att min blev, min var mest grotesk (enligt min syn uppifrån).
Lycka till imorgon!

Anonym sa...

Vad fin du är! Heja er!

Anonym sa...

Gu vad Mini växer. Härligt att se! Spännande inför imorgon.

Kram Älskade Neo

Anonym sa...

Du ska göra som du känner Jonna. Det är det viktigaste. Läser här ofta. Tack för att vi får dela er väg mot Minis födelse. Önskar er all lycka till! /Helena

Anonym sa...

Mycket tjusig mage! Varje gång jag går in här så pirrar det lite, tiden tickar och snart är det ju dags för er att träffa Mini!!! Hoppas du hade en underbar jul och gott nytt år så här några dagar i förväg!

Anonym sa...

Åh så vacker mage. Berätta om NI vill. Inte för att ni känner att du måste för alla nyfikna.

Heja er

Kram Jordgubbspaj

Anonym sa...

lycka till jag håller verkligen tummarna nu att detta ska lyckas för er!!! och hälsa marcus han är en betydelse full man i mitt liv....kram och lycka till

Gunilla sa...

Du är så söt med din mage!
Jag följer er resa med spänning.
Kram till er alla tre

Anonym sa...

Du är så fin med din mage!

mrsjones sa...

Ni är så fina du och mini, vilket kön h*n nu än har;) hoppas allt går superbra idag och att ni har ännu ett lyckat besök att boka av.

kramar!