onsdag 17 december 2008

dag hundrafemton -tema trötthet

Fingrarna har svullnat upp så ringen inte längre kan sitta där den ska och har så suttit. Tråkigt. Men hellre att jag tar bort den nu medan jag kan än att någon måste klippa bort den sen för jag antar korvarna är här för att stanna. Får istället stolt bära min ringmärkning runt halsen!
Natten har varit en mindre katastrof, om det är sömn man tänker sig att en bra variant ska innehålla. Mina tarmar har varit i uppror nonstopp och orsakat onda förvärkar i samma takt. Så jag har inte sovit mycket alls. Så tröttsamt. Men nu är det dag och jag kan sitta upprätt och hoppas saker ska börja falla på plats.
I eftermiddag är det tänkt att jag ska rulla ut och fika med en kompis. Blir kul, men jag ska hålla mig borta från kladdiga goda saker, tror de kan vara bovarna i mitt drama. Ska bara dricka idag och äta kokt. Inga kola fudge grejer. Ser ni mig på väg att stoppa nåt kladdigt brunt i munnen, säg till på skarpen! Kladdigt brunt ska hädanefter bara ut ur mig. Inte in.
Hoppas ni får en fin onsdag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jonna!

Vill gärna tipsa om Spädbarnsfonden som finns som stöd för alla som förlorat barn och de som vill hjälpa. De stöder även forskning.

http://www.spadbarnsfonden.se

Tänker på er båda till jul medans vi saknar vår Ossian och glädjs åt vår lilla Sadie (nu 16 månader).

Kramar från Ulrika

Anonym sa...

Haha, usch! :)

Anonym sa...

Så fort lilla mini tittar ut, så kommer du nog allt få springa av dig dina kilon. Du är ju absolut inte stor nu heller, även om det säkerligen märks skillnad sedan tidigare.
Många kan ju samla på sig mycket vatten i kroppen också, som gör att man svullnar upp. Något som kanske är större risk när du är stillasittande.
Självklart så ska du inte äta massa chokladiga godsaker och annat om du inte vill. Ville väl egentligen bara säga att du är supervacker och ser inte ut att ha några överflödiga kilon ännu .. även om du märker skillnad sedan tidigare.

Madde (maddepladder) sa...

Ringen är jättefin i ditt halsband! :)