måndag 29 december 2008

gottaste saffransbicottisarna

Fick den här söta burken med saffransbiscotti, som roligt nog ser ut som en ökenvandrare, av denna tjej strax innan jul (stort TACK!). Och jag måste säga efter att idag ha mumsat i mig den sista att de med hästlängder slår sockerbagarnas som jag tidigare haft som mina storfavoriter så här i juletid och det säger inte lite!
I övrigt verkar hon laga så himla god mat på sin veganliga blogg att en inbiten bifftuggare som jag stundvis får stark lust att go green.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hej ;-)
Vet inte hur mycket du orkar lyssna och läsa om föräldrar som varit med om samma sak som er med att mista sitt/sina barn! Men jag vill ialla fall berätta att jag just lyssnat på en jättefin berättelse på P1 "Tendens" 23dec kl:11.03. Det var så vackert och fint berättat.
Jag har ju följt er också nu en lång tid och läst pappa Birros senaste bok. Allt är så fint skrivet från er båda men ändå så skrämmande för mig! Ja du gör ju som du vill med att lyssna eller inte ville bara berätta!!
Kram

Maggan sa...

Det låter jättegott!

Du har en award att hämta hos mig,
god fortsättning på julen, och ett Gott Nytt år till er alla!

Kram magganhm

Anonym sa...

Önskar er alla en god fortsättning....från Malmö

Anonym sa...

Nej,nej behåll er hemlighet och baby för er själva. Jag sände Marcus en dikt, innan han släckte ner, om att inte skydda sitt inre jag.- I ett glädjerus vill man gärna dela med sig. Underbart!, men man skall ha lite för sig själv. Du är så öppen med mycket men behåll detta för er.
- Har just firat jul med mitt första barnbarn, också ett väldigt efterlängtat barn. Hon blir 1 i februari. Gullig, underbar, intelligent och med humör. Härligt! Snart, snart ät du där!
Ni finns i mina böner.
Ät gott, må gott! Du är jättesöt!
Kram applemum

V(EG)ANLIG MAT sa...

heej! vad roligt att du gillar dom! kram /M