tisdag 9 december 2008

tittut


Varit lite dålig på att uppdatera med magbilder, inte för att någon annan än jag verkat sakna dom, men ändå.
Här kommer två från förra veckan, den 29:e (v 28+6).
På den första kikar Mini fram ur min härliga röda fleecemorgonrock med hjärtan på och även om Mini är en mini fortfarande så tycker jag att magen där h*n bor ser väldigt rund och stor ut framifrån, nästan som en julost. Vet inte om det i övrigt har skett någon tillväxt, men att det är en del som brer ut sig där på sidorna kan man väl iaf lugnt påstå.
På den andra bilden har jag på mig ett gravidlinne i turkosbeige från tiden med älskade, saknade Liten.
Har ännu inte hittat någon klänning att ha på jul och jag vill helst inte ha den fina (min enda) som jag köpte till Dantemagen men aldrig hann bära (förutom på hans minnesstund). Vill ha nåt nytt nu. Nåt som bara påminner om glädje och Mini.
Men det finns ju tid än.


20 kommentarer:

Anonym sa...

Måste tipps om 4mom.se som säljer bla BOOB. Köper du en amningsklänning kan du ha den både nu och sen när du ammar. Så gjorde jag ;)

och du, finaste magen ;)

Anonym sa...

Såg bland annat en vädigtfin klänning på
http://www.lillamirakel.se/
Mama Licious Festklänning, 400 kr.
Den var dock svart. Men då kan du ju kanske pryda den med något julit eller ta på dig en tomteluva, så blir du ju jättejulig ändå.
Sen kan du ju ha den till nyår också och skåla in det nya året .. Minis år! :)

Kram.

Anonym sa...

Vilken underbart fin mage. Du ska vara stolt:-). Du skriver så himla bra.Ha en bra kväll. Kram Therese, som följer din blogg vareviga dag.

Anonym sa...

Wow, vilken mage!
Så big! :-)
Lycka, lycka till...!
Jo då, jag har också sett ut så där. 3 ggr...
2 ggr hann magen inte bli så stor; det blev missfall(vecka 13 0ch 10, men inte på rad, som tur var)men är givetvis glad för de 3 stora magarna...
Som nu - av en händelse - förvandlats till KIDS! Och stora är de...:-)
M v h Mohikanen.

Anonym sa...

du ser ju jätte gravid ut! vad kul! :-)

Anonym sa...

det här får MIG att le :)
så du "får den av mig" och jag hoppas du gillar den som jag :)

http://www.youtube.com/watch?v=qVP9IDQMdUIDu är så fin Jonna.
Ditt liv är fint.
Liv är fina.
/En Frida

Anonym sa...

Du skriver om kläder till dig (hoppas du hittar något) men jag tänkte ge dig en länk till en bild på min lilla prins första body.. Tycker dock att den skulle passa Mini mycket mycket bättre när h*n kikar ut i februari.

Har försökt hitta något ställe som säljer den men har inte haft någon lycka tyvärr..

http://Janic84.bilddagboken.se/p/show.html?id=304741034&directlink=1

Anonym sa...

Vilken härlig mage!
Lycka till med att hitta klänning! Vilket bra tips, förresten, från Anna om en som går att använda både till jul och nyår med olika accessoarer.
Ditte

Anonym sa...

Vilken fin mage du har!

Anonym sa...

Jamen jag tittar efter magbilder och blir jätteglad när de finns med. Verkligen stor fin mage, ge Mini en liten klapp från mig. Kram hela familjen.

Anonym sa...

Vilken vacker mage!
/Malmöit

Eludie sa...

Åh, måste bara skriva det; ni ser alldeles underbara ut, du och Mini.
Hoppas du får sova gott i natt!

Annikas ditt och datt sa...

Vilken härlig rund och fin kagge du har. Där har Mini det gott :-)

Anonym sa...

Visste du att kvinnors ryggrader har superförmågor? Män är tydligen väldigt böjliga mellan två av sina kotor, men vi är det mellan tre! Det gör att en kvinnas ryggrad kan svanka mer, vilket gör att vi slipper ramla framlänges när vi har en så stor och fin mage som du! Som om vi inte kunde mycket redan... :-)

Anonym sa...

Vilken fin mage! Klart att du har en stark bebis därinne. Det ser vem som helst. En stark blandning av dig och Markus. Detta kommer att gå hur bra som helst...

Anonym sa...

SHIT PÅMMFRITT vilken kagge;)!! SÅ fin är den Jonna;)!!! Åh, vad jag önskar att allt kommer gå bra. Önskar dig en skön onsdag i alla fall.
//Hillbergskan

Anonym sa...

Fin fin mage..

Om man ska gå på skrock och sånt så är det en liten flicka enligt magens form.

Mmmm, det ska bli spännande att se vem som gömmer sig därinne..

Ha en bra dag.

Kram

Anonym sa...

Å så fin! Vill alltid se bilder på Minis fina hem! Jag är också ruskigt nyfiken på vilken sort det är, fast det inte spelar någon som helst roll. Jag vet att jag aldrig läst (läst är ett för litet ord kanske följt, drömt, hållit tummarna, önskat, hejat på är ord som är bättre)om någon så länge utan att veta om det är en pojke eller flicka. Är det så att vi får veta när omröstningen är klar om 8 dagar?
Gabriella
Kanske jag ska ta och visa bilderna för min Viv hon är från Transkai och hon vet alltid när någon är gravid och vilken sort det blir. Hon säger själv att det är tur att hon inte vet hur det går och att gud tar hand om alla sina barn fast på olika sätt några får stanna här och andra tar han hem till himlen. När jag var gravid så såg hon det redan 3 veckor efter vi stoppat in embryot. Tydligen något med ögonen.

Anonym sa...

När får vi veta om mini är en pojke eller flicka? Jag är sååå nyfiken, har juh följt er resa sedan långt innan ni började med IVF och mini hamnade i magen...

Anonym sa...

Vacker mage :)
Jag fick min son i Maj och det ar bara sa himla harligt att bli mamma.
LYCKA TILL!