fredag 12 december 2008

varning

Det har kommit 2 mm snö på rälsen i Sverige och tågstopp är ett faktum. Marcus är fast i Katrineholm.
Förvånad?
Nä inte värst.

4 kommentarer:

Hafen75 sa...

"Nämen! Vad är det som faller från himlen?! Kom det snö i år igen?! Det är det ingen som sagt något om till mig i alla fall!"

- låter det så hos SJ månne?

:-)

Anonym sa...

Ha Ha .. Det är ganska komiskt trotts allt. Självklart känns det fruktansvärt irriterande när man är med om detta om och om igen. Så jag menar absolut inte att skratta åt er eller skratta bort det. Utan snarare att allt stannar till på grund av lite snö.
Dock är vi nog väldigt bortskämda med att kunna ta oss hit och dit bara på ett vips. Kunna ringa vem som helst när som helst. Kunna slå på datorn och tada så har vi hela värden framför oss. Så en sådan här sak i dagens läge känns mycket tyngre än vad det nog egentligen hade behövts kännas.
Ett samhälle uppbyggt där allt ska gå så fort, blir lätt väldigt sårbart. Så fort något litet inte funkar, så vips brakar det ihop.
Hade tågen lunkat fram genom sverige, så hade nog inte lite snö varit lika farligt. Om inte annat så hade det inte heller kunnat gå så många tåg, så det hade aldrig kunnat drabba så många.

Jag förstår dock frustrationen och irritationen. Men i eländet ..Stanna upp, titta ut .. Det snöar! :)

Kram!

Anonym sa...

2 mm ska det göra nån skillnad det borde tågen kunna surfa sig igenom :-)

Zeeta sa...

Om han går 20 meter så är han så välkommen att hälsa på och dricka hälsobringande örtte i våran dyra soffa nästa gång. Ty jag är Katrineholmare nu för tiden. Hoppas du mår fint Jonna, vilket du verkar göra.

/ Praktikant Viktor. (Ja den Viktor)