onsdag 3 december 2008

dag hundraett -lång, fast och sluten...

Så kul att jag fick massa gratulationer på blogg, sms och mail igår på vår 100:e vilodag! Det var verkligen en speciell dag med mycket gott. Mer firarfika åt folket!
Jag får såklart betala för det lilla roliga idag, då mitt bäcken tillika underliv "valt" att balla ur helt och är just nu åt skogen, men det var och är det fortfarande värt!
I eftermiddag är det kontrolltajm. Är nervös som vanligt och lite mer ändå. Haft otrevliga skärande huggkänslor i tapp- och cerklagetrakten som inte lugnat ner mig direkt. Just där vill jag inte ha ont. Ta vad du vill, hela resten av kroppen, men låt tapp och livmoder vara i fred!
Snart vet jag läget. Drömmen är att inget mer har hänt, att allt är oförändrat sen sist, förutom älskade Mini som gärna får ha dubblat sin vikt senaste månaden. Det hoppas jag på.
Lång, fast och sluten...
Det får bli vanlig taxi dit. Färdskiten erbjuder bilar som anländer drygt timmen innan tid och åker flera efter. Det är ett skämt och rent nedlåtande att ha tid halv två och få bil hemåt tidigast vid fyra. Att vi sjuka, handikappade och gamla inte har exakt lika många tider att passa som någon annan, måhända stämmer ofta (kan ju bara tala för mig egentligen), men vi kanske inte heller har möjlighet att, eller åtminstone inte bör, sitta och häcka på träbänkarna i entrén i timmar för att sedan om vi har otur märka att det strulat med beställningen, vilket det alldeles för ofta gör, och därefter få vänta lite till.
Jäkla skit.

Andas.

Nu ska jag se på dvd...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till Dina 100 dagar om än en dag försent *L*
Följer Er varje dag som tidigare, men orkar inte skriva så mycket.
Jag gläds med Er, och var rädd om Dig nu. Ö kellingen ger Er en kram

Anonym sa...

Håller tummarna för lång, fast och sluten. 101 kramar till dig för att du är så stark och modig och orkar dela med dej av ditt liv. Therese

Anonym sa...

Läste just Marcus blogg. Skönt att allting var bra. Allt ljus till Er.

Ha en trevlig kväll.

Kram Farmor/Mormor