lördag 6 december 2008

dag hundrafyra -vakna i en värld av vaggor

Blev lite lite sova inatt, åtminstone framåt småtimmarna, så jag tog mitt pick och pack (läs båda benen) och hasade mig till datorn. Det är tur man har internet, som ju aldrig sover.
Efter några timmars slösurfande bland potentiella julklappar hasade jag mig till sängs igen, lyssnade lite mer på ljudbok (en riktigt bra sådan, men också rätt jobbig) och somnade sen faktiskt om. Vaknade mitt i en dröm om otroligt vackra, gungande små babyvaggor av att en hårboll som svärfar släppt ut stod och krafsade bakom ena dörren. Det gjorde inte så mycket, hade fått nog av natt och nu är det en ny dag som började i en dröm av vaggor och mycket bättre än så kan det inte börja!

Marcus ska till Motala snart och uppträda och svärfar Birro har gått till tåget. Det var trevligt med besök, kul att ha nån här som pular och fixar när man själv inte kan det.

Jag blir hemma. Ensam. Ska ligga i soffan, klappa magen, se film och prutta.
Det kommer bli en bra dag.
Och imorgon är det ännu en ny.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar jag hade ett uns av ditt tålamod...
Ha en bra dag.
Nikki

Anonym sa...

Har ingen aning om hur det skulle kännas att förlora två barn men när du föder ditt barn som du bär på nu så slår det mig att det barnet måste känna sig så speciell och älskad, att just det barnet är så oerhört efterlängtat!

Anonym sa...

Hej Jonna !!

Hoppas allt är bra o njut av lugnet av att vara själv ,snart är det slut på friden i Birroska hemmet när det är små ben som far rundor o ska trimma dej hihi .

GLÖM INTE , DU ÄR JÄTTEDUKTIG !!!!!

Ok snälla kan du inte be Marcus att han öppnar upp sin blogg så man kan ge sin kommentar .Vill ju inte skriva på din blogg till honom , men ibland skriver han så bra att man håller på att spricka av att inte få ut vad man känner .

Ni får ha en JÄTTEFIN HELG .

KRAMIZAR FRÅN ÅSE