söndag 14 december 2008

fotogenique?

Lite fixerad är jag ju allt i magen och bilder på den och igår skulle v 30 förevigas. Jag är inte skitsnygg i vanliga fall men inte ful heller, blir inte så fin på bild som jag skulle önska hur mycket fierce! jag än tänker fast ändå helt ok. Men detta! Jag har aldrig sett så här hemsk ut som på bilden nedan! Jag ser ungefär ut som jag mår mina sämsta dagar och det är riktigt illa. Ha ha ha! Fota aldrig en gravid kvinna snett underifrån!
Kan inte sluta skratta när jag ser den där sorgliga uppsynen. ALLT är helt fel. Den dimmiga blicken bakom halvslutna ögonlock, det spända leendet med tanden som tittar ut och dubbelhakan som jag visste lurade där nånstans. HA HA HAA!
Marcus sa diplomatiskt direkt efter att den inte blev så bra, alls -Vi tar en ny. Han skulle samtidigt ha tryckt på radera för jag kan inte släppa tanken på att det är jag som gått runt och intalat mig att jag trots allt ser någorlunda fräsch ut i mina 13 nya kilon, medan alla andra ser det där! Fast nä, hoppas inte det.
...
Världens fulaste finnjonna med världens finaste mage v 29+6.

10 kommentarer:

Madde (maddepladder) sa...

Haha, ja det va verkligen en rolig bild :) Själv har jag inte lika mycket självironi tyvärr annars skulle mina bloggläsare kunna få sig många skratt, det finns en uppsjö av dåliga bilder på mig. Dubbelhakan finns med på nästan varenda en av de dåliga bilderna och jag är inte ens gravid! :)

Anonym sa...

hej igen!
Ja, mitt andra snitt vart verkligen helt perfekt :-).
Det kommer gå superbra för dig med, du har nåt fantastiskt att se fram emot!!! Inte långt kvar nu :-)

Kram Jessica

Ps. Både du och magen e jättefina :-)

Unknown sa...

Hej! Jag är sååå glad över att det har gått såhär långt hittills. Och jag håller tummar för att det går hela vägen. Fick reda på att jag är gravid förra helgen, fick en dotter -03 som är underbar. Efter det ett missfall, för fyra år sen. Och nu är jag så försiktig med glädjen, för man tar inget för givet längre, tog fyra år att bli med barn, och om jag får behålla detta oxå, då är allt fulländat. Som sagt, jag hoppas innerligen att det går vägen för er!!! Kram!!

Anonym sa...

Hahaha, men alla läsare vet nog sedan tidigare bilder att du ÄR riktigt avundsvärt snygg!

Anonym sa...

Det är vackert med gravida kvinnor!

Anonym sa...

Du är vackrare än någonsin, men alltför självkritisk! Lilla mini kommer att ta över rollen som vackrast i er familj när det är dags! Duktigt kämpat av er, tänker på er och ber att allt skall fortsätta bra!

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle säga; fota aldrig någon underifrån, om personen ifråga typ väger över 60kg :p
Men bilden på din mage och Marcus blev väldigt fin :)
Brukar tänka på er och hoppas att allting ska gå bra!
Kram

Anonym sa...

Att du skulle vara världens fulaste på det kortet, är till att ta i med råge.

Du, Magen och Marcus är så söta och fina alla tre. :)

Anonym sa...

hehe.. men det var på tiden att du inte blir så strålande vacker som du alltid blir på kort förutom dom som jag tar för då blir du för nervös för att bli bra..;) sådär ser jag tyvärr ut på nästan alla kort som jag är med på...;) tycker du är fin i alla fall, en skönhet klär i allt ju;)(även en taskig vinkel och osmickrande ansiktsuttryck) kram jess och skruttis.

Anonym sa...

Jag som har tyckt att du är så fantastiskt vacker nu när du är gravid. Men det är klart att vinkeln på fotot påverkar...
Kram Jenny