tisdag 23 december 2008

dag hundratjugoett -dan före doppardan

Inte för att jag kommer doppa nåt imorgon som jag inte doppar idag. Men ändå.
Uppe igen sen ett tag tillbaka. Är glad att det verkar vara en varannasdagsföreteelse detta och hjag oppas därför kunna se fram emot lite sovmorgon på självaste doppardagen. Inte illa. Den dagen brukar ju alltid kännas så lång i alla fall. En känsla som är en relik från tiden man var liten och gick hela dagen och väntade på tomten som inte kom förrän på kvällen. Alla dagar man väntar på något tenderar att bli lite längre.
Jag vet, väntar ständigt...

Drömde i natt en dröm.
Hade fått värkar och var på sjukhuset. Bebis huvud hade åkt så långt ner att jag kunde ta på det. Hade djävulskt ont (minns när Dante sparkat ut sin lilla fot), men allt var normalt och det skulle dröja länge än, så jag skulle hem o vänta några veckor till. Marcus frågade läkaren om han skulle hinna se på fotboll innan och det var inga problem så han pussade på mig, gav mig en cykel och rusade iväg.
Hmmm. Får nog prata om det här med bollen lite.


Mina två obligatoriska morgoncocktails.
Mmmm, så gott. Not.

2 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon! Ja, den fotbollen, den fotbollen. Drömmar kan vara konstiga ibland. Hoppas att ni får en sovmorgon imorgon som du önskar. Missa inte tomten bara. Ha en riktigt skön och GOD JUL! Själv ser jag fram emot en jul med mycket mat, godis och samvaro. Att se barnens ögon när tomten kommer är fantastiskt. Det ger en kraft att orka lite till. Var rädd om er och välj tillit i juldagarna. Många kramar Ewa Ä

Anonym sa...

GOOOD JUUUUL önskar fyra coola gymnasietjejer! Du håller tummarna för er! Klicka gärna på vår blogg http://mademoiselles.blogg.se/ KRAAAM!