lördag 20 december 2008

lördag hemmavid

Tog en liten tur på stan trots allt och en halvtimme innan allt stängde var det faktiskt perfekt att rulla runt och handla de där sista sakerna. Nu är jag klar. Nästan. Frälsningsarmèn stod som vanligt mitt i Linden och skakade bössa och det är en oförskämt skön känsla att kunna ge ett par sedlar (eller kronor för den delen) för att hjälpa till att hålla grytan kokande. Testa det, alla ni som oftast bara stressar förbi.
Vi gick på hemvägen förbi favorithaket pappa grappa, tog en kaffe med glass (tiramisu, gott!) och handlade hem två sorters salami som ska frysas in till julafton, lite ost och lantbröd.

Väl hemma igen är jag fullkomligt slut men också så himla glad! Rumpa och ryggslut är bortdomnade sen igår men eftersom de oftast ändå bara värker och ställer till det känns det rätt behagligt att inte känna av det där partiet alls för ett tag. Snart är det natt och jag tror på den. Imorgon kommer mamma och pappa igen en sväng och det är alltid kul. Vilken bra helg det här utvecklades till!

Lite lördagsbilds.
Här är min nya fina tröja. Tycker mycket om den. Tillsammans med röda pyjamasbrallorna utgör de dagens outfit. Kanske inte det snyggaste som rullat i stan men det fick duga.
Fick hem klädpaketet igår och förutom tröjan kom julklänningen som jag inte var lika nöjd med men som ändå får duga och ett par svarta tights som satt perfekt. Tyvärr kom inte de turkosa pumpsen som jag och Mini ivrigt väntat på. Levereras först om 5-10 veckor, stod det. Men jag ville ju ha dom nu! Det är ju inte så att jag tänkt gå i dom direkt (hur jag nu skulle klara det efter att knappt ha gått på nästan ett halvår) utan bara ligga och ha dom på fötterna när det känns som tristast. Blä, lite B. Men men.
Ett exempel på vinkel som inte rekommenderas. Och måste det absolut tas en bild härifrån får objektet se till att dra ihop benen, tack, hur jobbigt det än kan vara att anstränga den pyttelilla muskelmassan som nånstans dröjt sig kvar.
Obs. Fläckarna är äkta, men det är ju åtminstone så att inget hamnar på golvet längre, allt stoppas av "hyllan".


Marcus hade städdag i sin tomteluva tidigare idag och fick ständigt flytta på vår känslige kille Akilles som är livrädd för dammsugaren.

Inga kommentarer: