onsdag 10 december 2008

benig röv och blåa pumps

Var iväg och åt lunchsallad runt hörnet med Marcus tidigare. Inte klokt vad jag är ute och rullar nu! Fast det var så kul. Vi körde slalom längs gatorna och så började det plötsligt snöa lite och trots kyla och ond stackars röv var det härligt att få känna lite blöta flingor mot ansiktet. Jag måste verkligen skaffa mig en badring att ha under rumpen, för som det känns nu är det inte kaxigt. Det finns ju inget kvar där bak, eller jo, men det som finns, finns i fläskväg och är ju så löst och listigt att det sticker iväg upp på sidorna så fort man tänkt sätta sig på det och kvar finns då bara ben. Aj aj.

Har shoppat idag med (blir så när man inte sover). Blev bland annat n klänning, ett par tröjor, BHar och turkosa pumps! Paketet kommer nästa vecka och om det är nåt att ha blir det modevisning här. Livsfarligt med gratisshopping sådär. Kostar ju ingenting nu, men sen... Oftast nöjer jag mig med att låtsashandla, jag fyller i varukorgen och tömmer den sen strax innan kassan. Men idag tömdes inget. Fast Marcus sa att jag var värd allt det, så det är jag. Och Mini behöver lite nytt. Speciellt pumpsen...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bra idé med badringen, det tycker jag du ska införskaffa snarast! Klart Mini behöver pumps :)

Anonym sa...

Vad härligt att Du är ute och rullar. Skaffa Dig en (badring) sittring så snart som möjligt. Kan Du inte få låna en på sjukhuset? Den avlastar mycket. Ser fram emot Din modevisning.

Jonna,ha en bra kväll med Marcus och Mini.

Kram Farmor/Mormor

Anonym sa...

Haha - ja Mini behöver verkligen pumpsen! =)//Eva

Andelieb sa...

Hej!
Du har fått en award.

http://andelieb.blogspot.com/2008/12/award.html

Anonym sa...

Haha, säge den bebis som inte vill att mamma ska ha läckra pump ;-). Klart du gjorde rätt i att handla lite nytt åt dig själv.

Madde (maddepladder) sa...

Hahaha! Speciellt dom där pumpsen verkar väldigt praktiska :) Men det är sådan shopping som är roligast nästan. Sånt som man köper för att det är vackert (och får en att känna sig vacker) utan att man egentligen behöver det... :)

Anonym sa...

Hej!
Har en idé angående badringen, köp en innerslang till skottkärra istället. Jag hade apont i svanskotan för några år sedan och fick tips om en sån, det var helt perfekt!!! Mycket bättre än en badring som går sönder fort.. Vi köpte det på en vanlig verkstad.

//Malin (som tjuvläser hhär ibland, är sj gravid i v 33)

Finnpajsaren sa...

Har du nån tempurkudde att ha under rumpen? Jag fick sitta på en sån under en utbildning och det var helt suveränt! Hittade en här ifall ifall http://www.lannamobler.se/website2/sv/ergonomikuddar/tempur-ergonomikudde-tempur-sittdyna.php