måndag 8 december 2008

dag hundrasex -extra advent

Jag unnar mig långa mornar just nu. Är alltid vaken runt morgontidningens ankomst och några timmar efter så jag behöver det där lilla extra i sömnväg som erbjuds innan lunch och vem måste passa tider? Inte jag.
Nu har jag ägnat eftremiddagen åt julklappsshopping. Jättekul är det. Både väldigt smidigt och skönt att slippa köa och ha sig. Bara skriva in ordern och klick så var det klart.
Har dessutom hittat en otroligt skön ställning halvliggande i en fåtölj med benen uppe i vilken jag kan göra det mesta, i data och matväg åtminstone. Att ligga plant på sida har blivit en plåga och eftersom jag ändå måste göra det hela nätterna och kvällarna passar jag på att surfa järnet nu när det ändå inte kommer nåt på TV och jag mår så pass bra i kroppen som jag ändå gör.

Marcus köpte en adventsljusstake till mig idag. En röd. Jättefin, hjärtformad i trä. Bättre sent än aldrig! Så ikväll ska jag i min ensamhet äta pepparkakor och tända två stycken ljus efter varandra. Blir myspys. Och helt själv är jag ju aldrig, har alltid Mini och katterna hos mig och det räcker för nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad det är roligt och skönt att komma hit till dig efter några dagar och allt är så bra. Det är strålande, upplivande och en bra kontroll för att se hur gnällig jag har varit över mitt "onda". Konstaterar lätt att jag är en mes och att du är stark som Bamse. Har idag stoppat in 2 embryon och du har rätt i hur märkligt mycket man kan tycka om dem. Fick se en bild på dem, vilken lycka. Här är det värmebölja och det gjorde det svårt att baka pepparkakor degen kletar bara men doften gjorde att lite julkänsla ändå kom. En riktigt solig kram
Gabriella i Kapstaden

finnjonna sa...

åh! Lycka till med dina två minisar! Vad häftigt. Nu är det tuff väntan i två veckor... Håller tummarna.

Anonym sa...

Min doktor är så nyfiken så han väntar bara i 10 dagar. Men vet av erfarenhet att det känns långt. Tack för tummarna de är viktiga. Gabriella