fredag 12 december 2008

dag hundratio -jag ser det snöar!

Det gör verkligen så mycket för humöret att se alla biljoner flingor jaga ikapp neråt. Likt ett enormt lemmeltåg rasar de ner och bildar på vägen det finaste spetstäcket framför ögonen på den som ser. Snö är vackert! Idag vill jag bli utrullad i det. Vill bli snöad på.
Ska ta en promenad med mamma och pappa senare. Det är många år sen sist de promenerade med mig på hjul framför sig, då var jag liten och söt och låg i barnvagn. Nu är jag stor och två!

Jag sov rätt bra i natt. Hade väldigt ont men vadå. Vid sju var jag hungrig, gick upp och tog mig en macka och en mugg dofilus och genast vaknade Mini med hicka. Stackars liten höll på ett bra tag så nästan hela jag skakade. Men jag hoppas det betyder att blev gott där inne.

Nu ska jag stoppa ut huvudet en stund, kan inte vänta tills sen. Måste känna doften av snö och gärna fånga en flinga med min tunga, typ nu!

Ha en härlig fredag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

I förrgår natt så vaknade jag av att jag liksom skakade och hoppade, så förvirrat slog jag till sambon och väste åt honom att ligga still. Först på morgonen, på bussen på väg till jobbet, insåg jag vad som hänt. Bebis hade fått jättehicka. Sambon var oskyldig... Kom bara att tänka på det när jag läste om din hickande bebbe.

Anonym sa...

Lyckliga du som har snö. Fem mil norrut, i Nyköping, plaskar regnet ner som bara den... :(

Sköt om er, du och Mini :)Nästa år så här dags kan du nästan åka pulka med h*n!

Anonym sa...

I Stockholm är det kolsvart och ösregn. Njut!

Anonym sa...

Den enda snön här är i mina drömmar.
Att äta apelsin i en snö driva är riktigt bra. Gabriella i ett tyvärr soligt afrika