torsdag 25 december 2008

dag hundratjugotre -julefrid

Vill bara kika in med ett litet hej på er!
Mini kom underbart nog igång ordentligt igår och vi hade alla en mycket härlig julafton. Maten var god och sällskapet tip top. Jag synnerligen hade tydligen varit mycket snäll detta år av paketerna att döma och det var kul. Älskade bebis fick också ett par klappar, sina första av förhoppningsvis hundratals.
Jag var uppe lite väl mycket emellanåt och får såklart betala för det idag. Men som så mycket annat var det väldigt mycket värt det, bara det är vanligt ontont och inget farligtont.

Hoppas ni har haft det bra också och att fortsättningen blir lika fin!


Hörs lite senare.

4 kommentarer:

Elin i Björken sa...

Men oron är väl inte fullt så stor när du får sammandragningar nu än vad oron var tidigare?

Vet du, i er tidiga graviditet vågade jag ibland inte gå och läsa din blogg för jag var så orolig vad som skulle stå där.

Nu är jag lugn. Detta kommer att gå vägen!

kramis

Anonym sa...

God fortsättning på julen, jag var inne och tittade i går kväll vid 11-tiden men var så trött efter att barn och barnbarn härjat runt att jag orkade inte skriva något. Det låter ju inte klokt, julen som ska vara FRIDFULL. Kramar till Marcus och dig.

Annikas ditt och datt sa...

Godfortsättning till hela lilla familjen

Anonym sa...

God fortsättning! Har haft en strålande jul med svensk sill, fryst älg salami, skinka, Aladin ask trots att jag är här i Sydafrika. Svårt att få jul känsla när det är grönt och varmt ute. Det är så roligt att läsa här hos dig hur bra allt är med er. Ha ett riktigt gott slut på det här året och så ser vi framemot din fantastiska slut spurt i Januari. Sitter här och hejar på allt jag kan. Kram Gabriella