fredag 5 december 2008

dag hundratre -lite pizzabildsGott, gott, gott.
Såklart får jag betala för ett sånt här svullande dagen efter men det var det absolut värt!
Idag blir det till att ligga still. Eller kasnke inte. Vi får se. Har börjat ha så jäkla ont nu hela tiden oavsett vad jag egentligen gör så då känns det nästa skit i samma. Bara bebis är i trygghet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag har utmanat dig på min blogg - häng på om du orkar, annars är det bara att skita i det. Kul att allt såg bra ut hos doktorn!!

Anonym sa...

Tjena Jonna! Har följt dig så länge med beundran fast under tystnad,tycker det är så häftigt att du kommit så långt i graviditeten nu, tänk snart 30 veckor. Lite nyfiken på om man kan få reda på om bebis är pojk eller flick när man inte kan rösta längre!
Mia

Anna sa...

Hej!
Jag är så glad för er skull, att få komma ut betyder SÅ mycket. Själv var jag på café igår efter ett bra UL och det kändes för ett tag som att man var helt "normal". Vad nu det är;)
Kramar

Anonym sa...

Hej Jonna, jag blev tipsat om din blogg av en kompis och har följt dig ett tag nu. Jag vill bara säga att den ger mig mycket. Jag känner tacksamhet för att jag kan jobba o inte har ont (jag är gravid i samma vecka som du), tacksamhet över att jag ännu inte behövt uppleva riktig sorg i mitt liv men framförallt får du mig att tänka till och uppskatta livet här o nu och inte ta någonting för givet.
Jag håller tummarna för dig o Mini och är säker på att allt kommer gå bra! Kämpa på med allt det onda och hoppas du får en trevlig helg!

Anonym sa...

Oj, magen är riktigt stor nu! Du är jättefin!

Anonym sa...

Hej,förstår att det är gott med pizza och choklad och det ser inte ut som du har några överflödskilon.Är så glad för er skull att allt flyter på som det ska, Vilken underbar mage du har!Ska lyssna på Marcus i kväll,i alla fall sista timmen,är en Karlavagnslyssnare. Kram och må så gott det bara går.