torsdag 25 december 2008

julstämning -bara bilder


8 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser väldigt trevligt ut! Och vad söta du och Mini är med rosetten runt magen!

Anonym sa...

Gud vad vacker du är! Snacka om att stråla :-) Har följt din blogg länge och jag bara känner mer för varje dag att det kommer att gå vägen för er och er lilla Mini. Har tippat några gånger på att det är en flicka... ska bli roligt att få höra sedan. Skönt att läsa att du fått en rofylld jul med bebissparkar och kärlek. Snart har ni er lilla bebis! Jag håller tummarna varje dag! Stor julkram från Lina.

Anonym sa...

Hej Jonna !!

Härligt o se att ni verkar må gott .

Ja de vart ju en söt klänning du har på dej o Marcus sååååå gullig i tomteluvan hehe hmm .

Nåväl en god fortsättning önskar jag er fam Birro .

Kram från Åse

fridapanik sa...

Va fint!
Stort lycka till
och allt gott <3
/ Frida

Anonym sa...

Oh my, ni är såååå söta ihop!!
Lycka till med er lilla mini, "den" är ni värda.... julepuss på er

Anonym sa...

Hej! Du ser strååååålande ut på bilderna Jonna;)!! Vad bra att ni hade en bra jul. Det hade vi också. Hoppas det forstätter PRECIS så här nu för er. Jag längtar till Mini kommer ut och vi får veta vad h*n är för en filur;)
Ha det bäst och många kramar nu
//Hillbergskan

Anonym sa...

För risk att bli tjatig... du är ju äckligt SÖT! Söt som socker, som ett litet (stort?) härligt julpaket med rosetten på magen! Och du har alltid så snygg hårfärg. Det bara lyser om dig, strålar! Faktiskt att du lyser upp mig dag bara genom att va sådär söt o fin. Kramar Sara!

Carina sa...

Ni är så söta alla tre att jag blir tårögd, Jonna det fullkommligt strålar om dig, gravida kvinnor är nog det vackraste som finns.