fredag 12 december 2008

på spåret

Så har min Marcus precis förlorat första kampen. Grattis Aschberg och co! Men det är faktiskt deltagandet som räknas och det gjorde han, min M, väldigt bra! Så det så. Bäst var han.
Själv låg jag som ett frågetecken och kunde inte mycket alls, precis som vanligt alltså. Nästan ännu mindre ikväll, men det var kul att titta.
Nu väntar vi med spänning på utfallet i Idol. Kevin eller Alice? Det ska svenska folket avgöra. Såg och hörde ju bara sista låten och det lät väl ungefär som förut. Lite pojkband (boyzone om jag inte är helt ute och cyklar) blandat med några doser gäsp. Inte min smak direkt, men båda kandidaterna var jätteduktiga och den som vinner är absolut värd det.

Köpte soffbordet idag och det passade perfekt! Nu har jag ett matchande bord i valnöt till min i övrigt också rätt bruna tillvaro.
Det blev tyvärr ingen korvbutik idag utan vi tar det imorgon istället. Turen ut (i regnet tyvärr) tog på krafterna trots att det var en kul sådan så väl hemma fick jag lägga mig bums. Med en puls på konstant runt 90-100 och ett BT på 84/46 var jag sådär pigg fast nu känns det åter bättre och jag är redo för resten av kvällen och allt vad den bär med sig.

5 kommentarer:

Elin i Björken sa...

Herreguuu vilket lågt blodtryck. Ta det nu lugnt och vila så du inte dimper i backen.

Anonym sa...

Det där med blodtrycket känner jag igen! Usch när det är sådär sjukt lågt. Jag kombinerade det med ett lika lågt HB-värde som övertryck dessutom. Barnmorskan var allt annat än glad....
Sköt nu om dig på Lucia. Ha en bra dag och pussa Mini. DET är nog ingen omöjlighet så stor och fin som maggen är nu;)
Kram

Helena sa...

Åhhhhh finsk korv... Jag har inga rötter i Finland, men bor inte så långt från gränsen så vi brukade åka till marknaden i Torneå höst och vår när jag var liten. Och då fick man alltid en "Grilli-makkara", hårt halstrad på gasolgrillar, inlindade i smörpapper och med en klick av den där underbara senapen i botten...

Anonym sa...

Vet hur det är att vara gravid med lågt blodtryck, fast jag borde glömt det för det är 100 år sedan.Eller 38 och 33 rättare sagt.Tänker titta på reprisen av på spåret, tittade in när det var reklampaus i Idol i går kväll. Och sedan blev det Karlavagnen sista timmen. Såååå fint Marcus läste till lilla Mini, hade läst det på hans blogg. Låg med knäppta händer och sökte ljus till er. Kram

Daniel sa...

Kevin on ilman muuta parempi mun mielestä!