fredag 17 oktober 2008

dag femtiofyra -tack tack tack

Tacklistan stannade i huvudet igår också och det var många tack på den. Bland annat för sammandragnignarna som inte kännts mycket alls under dagen, för att pappa kom hit en sväng och för att ärtsoppan som ställde till det ändå var så god att den inte gick att glömma och såklart också för kvällspizzan som åkte ner trots ärtsoppan och dess biverkningar. Det var en bra dag helt enkelt. Bara Marcus som fattades.

Idag vill jag fortsätta tackorgien genom att tacka alla er för att ni bidragit till insamlingen här på min sida. Finnjonna & co samlar har fått in 4 000 kr till Läkare utan gränsers kampanj och det är nåt vi ska vara otroligt stolta över! Som grädden på moset eller sugröret i vattnet kan jag meddela att vi dessutom toppar listan över alla insamlingar. Det är ingen tävling men som jag sagt förut, ska man toppa någonn lista så är denna väl värd att göra det på. En eloge till alla andra som också samlat in välbehövda kronor till de som behöver det mest.

TOP 5 insamlingar

1. finnjonna & co samlar!
4 000 kr
2. TUMADRE
1 400 kr
3. facebook
950 kr
4. Samla med Linda K
900 kr
5. Ida Strandell
850 kr

Jag låter loggan här på sidan vara kvar veckan ut så ni som fortfarande har 50 kr över får gärna vara med och skänka det till ett gott ändamål. Kampanjen är över men pengar behövs än.

SMSa LÄKARE 210 till nr 72990

Tack och puss.

7 kommentarer:

Anonym sa...

har du läst vad Katrin Zytomierzka(?)skriver om Marcus i sin blogg?

Anonym sa...

JAg har just läst hennes blogg och jag är mer förbannad än nånsin tidigare! Hon är en jävla apa och jag hatar att jag ens bryr mig om vad hon tycker.

Jag förstår att hon njuter nu när hon rört upp ännu mera publicitet - och det är det sista jag vill att hon ska göra, för bara den senaste veckan har hon berört mig så fruktansvärt illa att jag får ont i magen. Detta hon skriver om alkoholism är droppen. Det är det värsta, jävla påhopp jag nånsin skådat.

Oavsett Marcus kommentarer så kan hon ju inte ta kritik för ett korvöre. Kommenterar någon det hon sagt svarar hon med personliga angrepp. Det är en fruktansvärt barnslig personlighet och fy fan för hur hon utnyttjar sina stunder i rampljuset. Fy fan för att jag ens bryr mig om henne.

Ledsen att jag tog allt här, men jag vet att du troligtvis bryr dig också. Se till att både du och mini låter bli att ta någon skit om pappa och vänd raseri/trötthet mot nått bra!

Tänker på er och stöder er!
Kram!

Anonym sa...

En korkad brud som gör vad som helst för att bli känd - inget att bry sig om!
Trevlig helg!

Anonym sa...

Vem är Katrin? (är ironisk) Hon har varit Sveriges största lögnare tillsammans med sin "man" Alex Schulman ett bra tag nu. Jag hoppas bara att folk får veta sanningen, den är nämligen inte ljuv. Synd att dessa personer är två av bloggvärldens hetaste namn. Detta gör mig innerligt besviken. Man ska inte läsa allt skit bara för att alla andra gör det.

Nog om detta. Jag är här för att se hur Jonna har det. Och glad som alla andra dagar (sedan jag faktiskt upptäckte att du bloggar) är jag då jag ser att du skrivit ett inlägg och jag kan stilla ägna mig åt att ta hand om lilleman istället för att oroa mig för dig kära änglasyster.

Hoppas det kommer trevliga tack i slutet av denna dag också, det är du absolut värd.

Hoppas det är något trevligt som du kan se på tv ikväll. Ha en kanonhelg.

Jag håller tummarna, som alltid.

//Sonja

Anonym sa...

ja,usch hon verkar inte klok ju.....men det är kanske lite synd om henne?

Anonym sa...

Vi är bäst! =)
Och allra bäst är du, Jonna, som samlar oss här.
Ha en skön helg!

Anonym sa...

Härligt med insamlingen till Läkare utan gränser! Jag kan inte låta bli att le lite för mig själv, hoppas du själv kan få perspektiv också på färdtjänsten. Ta en taxi nästa gång och var tacksam istället. Skapa inte problem som inte finns, det är ingen mänsklig rättighet att bli uppassad av resten av samhället - se på villkoren för Läkare utan gränser så kanske du blir en smula ödmjuk.